Bytt design!

Allmänt
 
 
Då var den gamla designen tillbaka!!
 
 
Japp, som ni ser så har jag bytt design IGEN! Den här gången tänkte jag bara testa denna design ett tag. Tyckte den var grym och eftersom att jag har många besökare så fick jag denna design gratis från blogg.se. Annars kostar det per månad för att ha såna design. Så som sagt, kommer ha kvar denna minst en månad och sen får vi se om jag kommer vela ha kvar den.

Kommer under dagen ändra lite på deisgnen så det kan hända att det kan se konstig ut men då vet ni vad som sker :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Paket från VårdVäskan!

Allmänt
Skrev häromdan om att jag hade fått en rosa paket hemskickad och att ni skulle få veta dagen efter vad det var. Paketet var nämligen från Vårdväskan.se, som jag samarbetar med, och i paketet innehöll ett par arbetsskor, namnskylt och anteckningsblock!
 
Vårdväskan har ju på senaste tiden fått in en massa produkter och bland de nya har de fått in arbetsskor i olika färger. För min del fick det bli vita skor eftersom jag tycker om vit. Jag tycker att skorna är sjukt sköna att ha på sig. Kommer börja använda de på mitt nya jobb i sommar och lite när jag jobbar på vårdcentralen.

Tillsammans med skon har jag även fått namnskylt, jag som verkligen behöver det till bl.a vårdcentralen. Sakerna vårdväskan säljer tycker jag är ganska billiga för att vara så bra och roliga, jämfört med andra butiker. Ser att många på min arbetsplats använda produkter från vårdväskan, så som pennficka, ID hållare, klocka i deras favorit färg. Jag själv har klocka, pennlampa och ID-hållare i svart färg.

 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Rosa paket!

Allmänt
Såg nyss att inlägget hade aldrig publicerats men här har ni inlägget jag skrev tidigare idag innan jag åkte till jobbet:
 
Snart ska jag iväg på mitt tredje nattpass på jobbet och känner mig inte så riktig pigg. Tycker att jag inte har riktig vilat ut mig sedan jag kom hem från Barcelona. Men imon är jag ledig och sen går jag på natt igen på fredag och ledig på lördag. Konstig schema jag har fått men ibland blir det så. 
Har bara två nattpass till och sedan är jag ledig två dagar och därefter går jag på dag/kvälls pass i några veckor innan det är dags för nattpass igen. Det är oftast skönt med natt!
 
Fick hem ett söt och mystisk rosa paket idag. Har inte riktigt öppnat den än utan tänkte göra det efter inlägget. Är så nyfiken på vad det kan vara ;). Men jag lär få veta det snart medan ni får vänta till imon. Jag älskar att få paket, jag menar verkligen det. Speciellt när man inte vet vad paketet innehåller, känns som julafton nästan.
 
Rosa paketet!
Helt sjukt hur tiden rinner iväg när man bloggar!! Nej, nu har jag faktiskt inte tid att blogga nå mer. Vi får helt enkelt höras imon, då får ni bl.a veta vad paketet innehöll. Håll tummarna att det är något coolt i ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!