NY TÄVLING

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu är det dags och berätta om tävlingen. Den här gången är det faktiskt NI som bestämmer priset. Ni skriver på den HÄR SIDAN vad ni vill det ska vara för pris samt svaret på frågorna som har med tävlingen att göra. Det jag kan lova er är att priset kommer i alla fall inte bli biobiljett eller något sånt utan det är som sagt ni som bestämme priset. Vad det blir för pris får ni veta det när tävlingen har avslutas. Juste, tävlingen håller på i ca 2 veckor så alla gamla och nya läsare får chansen :).
Aja dags och skriva upp frågorna som har med tävlingen att göra. Viktigt att ni skriver rätt svar på frågorna och de som fuskar blir diskvalicerade.

Den här tävlingen kommer inte vara så svårt. Det enda man behöver är just att svara på 5 frågor som har med min blogg och mig att göra. Så för att hitta svaret kan ni ju använda ''Sök''-funktionen som finns på bloggen. Ni hittar den på högra sidan av bloggen under min profilbild. Så här ser den ut:


Aja här är frågorna:
1- Vad jobbar jag med just nu?
2- Vad ska jag bli i framtiden?
3- Hur många magic trick har jag lagt upp på bloggen? (Tips, titta under ''Magic trick''-kategorin)
4- Vilken tidning var jag med i för nästan ett år sedan? (Tips, kolla allra första inlägget jag skrev på bloggen)

Om du kan svaren på frågorna går du in på den HÄR SIDAN. Där skriver du ditt namn, e-post (så jag kan kontakta dig ifall du är vinnaren), vad du tycker priset ska vara samt vad svaret är på frågorna. Så lycka till alla.
NI MÅSTE SKRIVA I ALLA FÄLT PÅ HEMSIDAN DÄR NI SKA SKICKA SVARET

Nu ska jag gå och jobba, vi ses ikväll :). Lycka till som sagt :D


Ny version av cola tricket

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Så, här är den nya versionen av cola tricket som jag inte alls blev nöjd av. Anledningen till att jag inte blev nöjd var för att:

- Det inte var bra belysning, det blev för mörkt
- Efter att jag har lagt handen på cola burken för att den ska stänga och när jag tar bort den så tar jag bak min hand bakom ryggen. Detta får er och tro att jag gjorde något för att stänga och sedan gömmer det bakom ryggen vilket inte är så egentligen.

Men eftersom att ni har väntat på det här så är jag verkligen tvungen och lägga upp det. Många har dessutom frågat om en ny trick men tyvärr hinner jag inte med nya trick förrän nästa vecka (efter onsdag) eftersom att jag kommer plugga mycket under helgen för jag har prov både på tisdag och onsdag. Men i alla fall, här kommer tricket och jag hoppas att ni är nöjda.


Ja vad tyckte ni? Kommentera :D


Om en stund lägger jag upp tävlingen och sedan åker jag iväg för att jobba. Så missa inte tävlingen :D


Ferhat Kändis Del 4

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Så, nu är det dags för Ferhat Kändis Del 4 och jag vet att många av er har väntat på det här så nu är det som sagt dags haha.

Vi börjar med en kändis. Han är känd och heter 50 ''öre''. Kan ni gissa? Jo nämligen 50 CENT. Men här är det inte den riktiga 50 cent utan den NYA 50 cent som är helt otroligt på att sjunga.....not.


Nästa. Han är också känd men sjunger inte utan spelar fotboll. Han spelar i ett engelsk lag och det går rykten om att han kanske blir Världens bästa spelare i år. Dessutom så vill Real Madrid ha honom. Vet du vem?

Jo, Ferhat Ronaldo (Christiano Ronald). På bilden ser du mig hehe, jag tittade på fotografen efter att han skrev ''Din blogg äger'' haha. Så nice bild va? en sak till, sekunden efter gjorde jag mål (A) :).


Nu till nästa och han är också en kändis fast känd i Turkiet. Ni som är turk, kurd eller syrrian vet säkert vem han är. Han är till och med Foo's idol så nu vet ni vem det är?
Jo, Ferhat Tatlises (Ibrahim Tatlises). Tyvärr Foo, du lyckades inte bli han utan jag lyckades :D.


Nu var det en bild kvar och det den här personen är en artist och är Bennes favorit artist. Enligt mig så är han sk*t grym. Hmm vad mer finns och säga om han? Jo att han har en liten och smal näsa :P. Kan ni gissa? Men så svårt är det inte, det är ju FERHAT JACKSON. Under hans bild kan du höra på en av hans låtar, den är grym.


Snyggt va? Aja här kommer en av hans låtar som är Bennes favoritlåtSå vad tyckte om bilderna och låten?

Kommentera


Ska jag eller inte?

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tjenare alla, tack för alla gratulationer. Det kommer säkert komma fler men kan säga tack till er redan nu haha. Har jobbat lite med själva tricket och jag vet inte om jag ska en lägga upp det. Anledningen till att jag inte vill lägga upp är:

- Inte bra belysning
- Efter att jag har lagt handen på cola burken för att den ska stänga och när jag tar bort den så tar jag bak min hand bakom ryggen. Detta får er och tro att jag gjorde något för att stänga och sedan gömmer bakom ryggen vilket inte är så egentligen.

Så pga punkt två vet jag inte om ajg ska göra tricket igen och visa verkligen att jag inte tar bort ngt eller något sånt. Vad säger ni? Ska jag i alla fall lägga upp klippet. Aja vi får se hur det blir.

Nu har jag gjort klart bilderna till ''Ferhat kändis del 4'' och jag håller på och lägger upp de på bloggen. Så snart ser ni det på bloggen :).


Grattis bloggen :)

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon alla. Allt bra med er? Själv mår jag bra. Skrev ju igår på bloggen att jag skulle blogga runt kl.10 men jag vaknade nyss så jag hoppas att ni förstod det i alla fall haha.

Idag är det fredag och som många av er vet så fyller bloggen ETT ÅR, det är helt otroligt haha. Kan inte fatta att jag bloggat så länge haha. Men kul att bloggen har utvecklas så bra och att ni besökare fortfarande läser bloggen. Utan er skulle bloggen inte ha funnits.
I alla fall, har ni sett den nya headern här på bloggen? Haha den gjorde jag igår själv snabbt och blev faktiskt nöjd. Så jag la upp det och jag hoppas att ni tycker om den haha :). Men över till det som ska hända idag på bloggen. Det här kommer hända:

- Ny version av cola tricket
- En stor tävling
- Ferhat Kändis Del 4


Kommer jag på något mer så kommer jag tillägga det. Men i alla fall, allt det här kommer på bloggen på eftermiddag. Först kommer jag lägga upp Ferhat Kändis Del 4 därefter tävlingen och tillsist innan jag åker till jobbet, den nya versionen av cola tricket. Så ni får bara inte missa det här.

Nää nu ska jag avsluta den här inläggen och fortsätta jobba med Ferhat Kändis Del 4 och tävlingen så vi ses senare på eftermiddag :).


Rubrik

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Har varit lite inaktiv idag pga att jag har förbrett bloggen inför imorgon då bloggen fyller år. Dessutom så har jag bloggat så det här blir troligen min sista inlägg för idag. Imorgon händer det som sagt mycket, tävlingar, ny version av cola (+ kanske en ny trick) och lite annat om jag kommer på haha. Så ni får bara inte missa dagen, vill verkligen se att ni kommenterar mycket imorgon och för er som inte vet hur man kommenterar. Titta då på den här kommentar guiden här nedanför.
Men ni får ha det så bra idag så ses vi imorgon när jag har vaknat, blir kanske runt kl.11.Så här kommenterar du på bloggen. Hoppas att fler börjar kommentera nu efter denna bra kommentar guiden :)Du börjar med att först klicka på ''KOMMENTERA HÄR'' som finns under inlägget. Alltså under bilden där ni röstar på min blogg. När du klickar där så skickas du vidare och kommer till en formulär som ser ut som den här bilden nedanNu har du kommit till formulären och den ska precis se ut som bilden här ovanför. Här är nästa steg (tänk på att titta på siffrorna):
1 - Här skriver du in ditt namn, behöver inte vara ditt riktiga namn utan du kan skriva ditt smeknamn också.
2 - I den här fältet skriver du in din e-postadress (MSN) om du vill ha svar på din kommentar. Det du ska veta är att den inte publiceras utan det är bara jag som kan se ditt e-postadress.
3 - I den här punkten skriver du din bloggadress eller adressen till din hemsida. Har du ingen hemsida eller blogg är det bara att hoppa över. Men om du vill ha svar är det viktigt då att du skriver in din e-postadress i punkt 3.
4 - Nu har du kommit till den viktigaste delen och det är att skriva in din kommentar. Du skriver det du vill säga. Tänk på att inte skriva fula ord för då tas det bort och då blir du portad. Alltså du kommer då inte längre kunna kommentera på den här bloggen.
5 - När du har skrivit klart din text eller kommentar klickar du på ''Skicka kommentar''-knappen.
Nu var allt klart och du har kommenterat på bloggen. Du kan nu bara vänta på att få svar från mig.

Så jag hoppas att detta blev en bra förklaring till hur man kommenterar här på bloggen. Så för att jag ska förstå att ni har förståt så vill jag gärna att ni skriver en kommentar på denna inlägg. Det räcker bara om ni skriver ''Hej'', jag vill alltså bara se om ni har förståt guiden.
Som sagt, KOMMENTERA NU :)

image138


Ett år imorgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Vad kallt det är ute, när jag var på väg hem från centrum så började det regna också så man var typ tvungen och springa hem. Nu funderar jag på om jag ska ta fram min fjällräven för det börjar ju bli jättekallt nu. Aja får väl vänta några dagar till och om det är fortfarande så här kallt tänker jag ha på mig min fjällräven.

Nu har jag börjat ''träna'' på att göra den där cola tricket på ett bättre sätt d.v.s en ny version. Så den här kommer troligen vara den bästa tricken tror jag men som sagt, inget jag kan lova er att det just blir med det här cola tricket. Kan hända att jag tar något annat istället men ni får som sagt veta imorgon då bloggen fyller ett år.

Men nä, måste fortsätta och ''träna'' på tricket och efter det måste jag plugga så vi ses senare :).


UFO

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon bloggen.

Idag är det torsdag och snart är höstlovet slut för många av er men för mig är det fortfarande ca 2 månader kvar haha. Vad jag saknar efter plugget, vill bara plugga vidare nu men jag får vänta några månader och det är i alla fall inte så långt kvar till januari :).
Idag har jag inte planerat att göra något speciellt förutom att börja läsa i omvårdnad boken för jag har nu i 3 dagar läst vård- och omsorgsarbetet. Jag hoppas verkligen att jag får MVG i dessa två ämnen men får jag inte det så hoppas jag då på VG :). Vill inte ha G då jag redan har G på båda haha.


Om jag säger att jag såg en UFO igår, skulle ni tro mig? Nej det tror jag inte haha. Men om jag hade en bild på det då, skulle ni tro då? Det tror jag inte heller. I aftonbladet har de nu i snart två veckor snackat mycket om UFO. De skrev för ca en vecka sen att NASA eller vad det var hade förut träffat UFO och dessutom spelade in det men att de inte berättade det till någon. Nu verkar det som om nån har avslöjat allt och aftonbladet slutar inte och skriva om det haha. Titta nyss in på aftonbladet och såg att de har lagt upp en ny videoklipp på UFO där en kille för en vecka sedan såg flygande tefat i Texas med blinkande ljus. Han var inte den enda som såg det utan fler andra personer har sett och nu tror de att det är UFO. Men vad ska man tro? Finns verkligen utomjordingar? Det är svårt och svara på den frågar tycker jag faktiskt. Ibland tänker jag om ifall de finns, vart hämtar de material o.s.v till att fixa tefatet? Det är en gåta som är svårt att lösa faktiskt tycker jag. Men jag tror typ 70% på UFO.

Tror du att det finns utomjordingar här på jorden?

Kommentera


1 år på fredag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla. Har egentligen inget och skriva men jag vill bara berätta lite om vad som kommer hända nu på fredag när min blogg fyller 1 år. Jag kan fortfarande inte tro att jag har bloggat i snart ett år, tiden har gått faktiskt fort tycker jag. Tycker inte ni det?

Aja i alla fall, jag hoppas att det händer mycket på bloggen den dan för det kommer hända massa saker på bloggen ifall inget sätter stopp för det. Men det som jag har i alla fall planerat hittills är:

- ha en tävling på bloggen
- lägga upp en ny magic trick. Kanske så ska jag göra cola tricket igen fast på ett bättre sätt så att de tror att jag klipper klippet ska se att jag VERKLIGEN inte gör det :)
- ha en cool header i en vecka, ifall Evelina hjälper mig med det (en länk till hennes blogg kommer när hon har fixat headern) :)

Det är vad jag har planerat hittills men det kan komma mer saker. Så ni får bara inte missa den här dagen faktiskt, bloggen fyller alltså år nu på fredag.

Har ni några förslag på vad mer jag ska ha under den dagen, alltså vad för aktiviteter typ?
Kommentera


High School Musical 3

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll alla. Jag kom hem för ca en timme sen och anledningen till att jag inte bloggade då var att mamma satt vid datan och tittade på turkisk film haha. Men i alla fall, jag var som sagt på bio med Cemil, Stefania och Christine. När vi kom dit så ville Stefania och Christine titta på Patrik 1,5 vilket jag och Cemil inte ville. Så efter en stund snack kom vi fram till att vi tittar på High School Musical 3 som gick kl.15.10. Jag förväntade mig inte på att filmen skulle va så bra som jag trodde faktiskt. Den var jättebra men de sjöng mycket faktiskt. De typ sjöng istället för att prata haha, men det är sant man började få ont i lite i huvudet haha. Men som sagt, den var bra och dessutom så sjöng de bra låtar :). Jag rekomenderar verkligen filmen för er som inte har sett men jag rekomenderar inte de som inte gillar musik så mycket för de sjunger verkligen mycket haha :P.
Jag ger den 4/5 i betyg, så bra var den tycker jag :D

Har nån av er sett den också? Isåfall, vad tyckte du om det? :D
Kommentera

Nu ska jag titta på TV och sedan plugga så vi ses senare.


Bio

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Min kusin, Cemil, ringde nyss och sa att jag måste genast gå till centrum för vi ska nämligen åka in till stan snart. Så vi ses senare på kvällen alla. För er som inte vet ska jag alltså på bio haha, aja vi ses. Ciaooo.


Plugg plugg pluggggggg

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon bloggen. Allt bra med er? Själv mår jag bra som vanligt haha. När jag var i köket och åt så tittade jag ut från fönstret och tänkte ''Efter nyår typ så kommer jag inte se den här gården på morgornarna längre eftersom att jag då inte är kvar här utan är utanför Stockholm och pluggar''. Det var faktiskt inte så kul och tänka på det. Men men, vad ska man göra? Vill man lyckas med livet så gör man ju allt för att lyckas. Jag har bestämt mig, jag ska inte jobba inom restaurangbranchen som många kurder gör utan jag ska ha ett riktigt jobb, ett jobb jag verkligen älskar, ett jobb jag vill gå till varje morgon jag vaknar och det ska jag lyckas med jag lovar :).

Aja nu ska jag inte babla så mycket för jag måste snart plugga. Vid ett tiden, tror jag, så ska jag, Cemil, Halil, Stefania och Christine gå på bio och titta på en film, vi har ännu inte bestämt vilken film vi ska titta på.

Har ni förslag på nån bra film som går på bio idag?

Kommentera

Så vi kommer vara där hela eftermiddag tror jag för vi kommer också äta efter bio. När vi väl ha gjort allt så som tittat på film, ätit och lite annat så kommer jag åka hem för att plugga. Anledningen till att jag måste plugga mycket nu är att på fredag och lördag kommer jag inte kunna plugga så mycket då jag kommer vara trött efter jobbet. Som ni vet är det ju halloween så på helgen kommer det bli mycket jobb faktiskt. Så bättre att jag pluggar nu mycket och pluggar istället mindre på helgen. Men vi får se hur det blir.
Nää, nu måste jag sluta och skriva. Vi ses senare, innan jag åker iaf :D.


Bio imorgon

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Jag vill bara tacka alla som kollade in intervjuet LIVE samt alla som kommenterade här på bloggen. Länge sen man fick många kommentarer och nu rullar det på så fortsätt så här alla haha. Snart fyller bloggen ett år också så frågan är bara om man ska ändra då layouten så man ser att bloggen har blivit ett år haha. Jag har alltså bloggat snart i ett år och det har varit jättekul faktiskt. Att under ett år ha fått så många besökare o.s.v är ju hur bra som helst, undrar hur många besökare jag kommer ha till nästa år. Kanske flera tusen, vem vet :). Blondinbella fick ju 300 000 läsare dagligen efter 3 års bloggande så jag borde väl klara det här bara på två år haha. Nej men jag är glad att jag har redan så många besökare och jag vet att det kommer bli fler snart. För varje dag som går så ökar besöksstatistiken.


Bio imorgon

Imorgon har jag, Cemil, Stefania, Christine och Halil planerat att gå på bio. Vi vet ännu inte vilken film vi ska titta på och vart någonstans men det vi har bestämt är att åka hemifrån runt kl.13. Så vi får se vad det blir för film samt hur länge jag kommer vara där. Jag tror i alla fall inte att vi kommer vara där borta för länge för jag måste komma hem och plugga. Nästa vecka är det prov och jag måste verkligen plugga den här veckan så jag klarar och får MVG i båda ämnena :D. Så ni får veta imorgon innan lunchtiden vilken tid jag ska åka o.s.v så ni vet bara om det :D.

Nu ska jag läsa igenom boken en stund till och sedan gå och lägga mig för jag är jättetrött idag. Så ni får ha det så bra alla och vi ses imorgon.

Innan jag drar vill jag lägga upp en låt som jag hittade i Özguls, farbrors fru, mobil. Det är en liten arab tjej som sjunger på arabiska. Låten handlar mycket om Allah (Gud) och muslimer så lyssna gärna på låten och skriv ner en kommentar om det.


Studio Futuro

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Hela studio gänget haha :). Från vänster, DJ Alex, Jag, Stefania och Robin.

God kväll alla. Nu har man kommit hem från Södertälje där jag var med i radion Futuro. För er som missa sändningen så kan jag berätta att det var jättekul faktiskt och många ringde in fast de uppgav inte sitt namn utan var alltid anonyma. Men det var i alla fall kul att ni ringde :D. Som jag berättade under intervjuet så fyller min blogg 1 år om 3 dagar och då har jag tänkt ha en tävling här på bloggen, så den får ni verkligen inte missa :). Ni som missade hela intervjuet kan tyvärr inte se det igen men ifall nån av er besökare har filmat intervjuet lägg den då upp youtube och skicka adressen till mig så andra kan se. Juste, de har dessutom en blogg. Adressen till deras blogg är http://holacarambola.blogg.se/ men nu har jag lovat de att fixa deras design under den här veckan haha.
Men som sagt, det var faktiskt kul och snacka om bloggen samt att ni kunde se det live på deras hemsida. Det var ännu roligare när ni ringde in haha :).

Men ja, vad tyckte ni om intervjuet och de?
Förutom grafiken och ljudet.

Nu sitter jag här hemma och ska plugga en stund. Därefter ska jag spela och titta tillsist på TV men vi ses i alla fall ikväll :). Glöm inte att titta in i deras blogg, lämna gärna en feedback till de :D. http://holacarambola.blogg.se.


Ses efter radio

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God eftermiddag alla. Nu ska jag ge mig iväg till Södertälje där jag ska vara med i radio. Om ni ska lyssna med mobilen eller något annat så är kanalen dit 88,4 om inte ni har radio eller något sånt kan ni gå in på http://www.radiofuturo.se/webcam.html. där ni kan se mig LIVE men då måste ni gå in med internet explorer och inte mozilla firefox. Så glöm inte, jag kommer vara i studion i en timme alltså från kl.16.30 till kl.17.30.
Så vi ses nu.

Oj, glöm inte att ni kan ringa under sändningen och ställa frågor till mig. Nummret till studion är 08 550 631 70.

Ses nu, kommer vara hemma runt 19.00 tror jag eller senare, jag vet inte riktigt men vi ses iaf senare.Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0