NY TÄVLING

Allmänt
Nu är det dags och berätta om tävlingen. Den här gången är det faktiskt NI som bestämmer priset. Ni skriver på den HÄR SIDAN vad ni vill det ska vara för pris samt svaret på frågorna som har med tävlingen att göra. Det jag kan lova er är att priset kommer i alla fall inte bli biobiljett eller något sånt utan det är som sagt ni som bestämme priset. Vad det blir för pris får ni veta det när tävlingen har avslutas. Juste, tävlingen håller på i ca 2 veckor så alla gamla och nya läsare får chansen :).
Aja dags och skriva upp frågorna som har med tävlingen att göra. Viktigt att ni skriver rätt svar på frågorna och de som fuskar blir diskvalicerade.

Den här tävlingen kommer inte vara så svårt. Det enda man behöver är just att svara på 5 frågor som har med min blogg och mig att göra. Så för att hitta svaret kan ni ju använda ''Sök''-funktionen som finns på bloggen. Ni hittar den på högra sidan av bloggen under min profilbild. Så här ser den ut:


Aja här är frågorna:
1- Vad jobbar jag med just nu?
2- Vad ska jag bli i framtiden?
3- Hur många magic trick har jag lagt upp på bloggen? (Tips, titta under ''Magic trick''-kategorin)
4- Vilken tidning var jag med i för nästan ett år sedan? (Tips, kolla allra första inlägget jag skrev på bloggen)

Om du kan svaren på frågorna går du in på den HÄR SIDAN. Där skriver du ditt namn, e-post (så jag kan kontakta dig ifall du är vinnaren), vad du tycker priset ska vara samt vad svaret är på frågorna. Så lycka till alla.
NI MÅSTE SKRIVA I ALLA FÄLT PÅ HEMSIDAN DÄR NI SKA SKICKA SVARET

Nu ska jag gå och jobba, vi ses ikväll :). Lycka till som sagt :D
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!

Ny version av cola tricket

Magic trick
Så, här är den nya versionen av cola tricket som jag inte alls blev nöjd av. Anledningen till att jag inte blev nöjd var för att:

- Det inte var bra belysning, det blev för mörkt
- Efter att jag har lagt handen på cola burken för att den ska stänga och när jag tar bort den så tar jag bak min hand bakom ryggen. Detta får er och tro att jag gjorde något för att stänga och sedan gömmer det bakom ryggen vilket inte är så egentligen.

Men eftersom att ni har väntat på det här så är jag verkligen tvungen och lägga upp det. Många har dessutom frågat om en ny trick men tyvärr hinner jag inte med nya trick förrän nästa vecka (efter onsdag) eftersom att jag kommer plugga mycket under helgen för jag har prov både på tisdag och onsdag. Men i alla fall, här kommer tricket och jag hoppas att ni är nöjda.


Ja vad tyckte ni? Kommentera :D


Om en stund lägger jag upp tävlingen och sedan åker jag iväg för att jobba. Så missa inte tävlingen :D
Läs 20 kommentarer eller kommentera du också!

Ferhat Kändis Del 4

Ferhat Kändis
Så, nu är det dags för Ferhat Kändis Del 4 och jag vet att många av er har väntat på det här så nu är det som sagt dags haha.

Vi börjar med en kändis. Han är känd och heter 50 ''öre''. Kan ni gissa? Jo nämligen 50 CENT. Men här är det inte den riktiga 50 cent utan den NYA 50 cent som är helt otroligt på att sjunga.....not.


Nästa. Han är också känd men sjunger inte utan spelar fotboll. Han spelar i ett engelsk lag och det går rykten om att han kanske blir Världens bästa spelare i år. Dessutom så vill Real Madrid ha honom. Vet du vem?

Jo, Ferhat Ronaldo (Christiano Ronald). På bilden ser du mig hehe, jag tittade på fotografen efter att han skrev ''Din blogg äger'' haha. Så nice bild va? en sak till, sekunden efter gjorde jag mål (A) :).


Nu till nästa och han är också en kändis fast känd i Turkiet. Ni som är turk, kurd eller syrrian vet säkert vem han är. Han är till och med Foo's idol så nu vet ni vem det är?
Jo, Ferhat Tatlises (Ibrahim Tatlises). Tyvärr Foo, du lyckades inte bli han utan jag lyckades :D.


Nu var det en bild kvar och det den här personen är en artist och är Bennes favorit artist. Enligt mig så är han sk*t grym. Hmm vad mer finns och säga om han? Jo att han har en liten och smal näsa :P. Kan ni gissa? Men så svårt är det inte, det är ju FERHAT JACKSON. Under hans bild kan du höra på en av hans låtar, den är grym.


Snyggt va? Aja här kommer en av hans låtar som är Bennes favoritlåtSå vad tyckte om bilderna och låten?

Kommentera
Läs 15 kommentarer eller kommentera du också!