Träning & bröllop

Allmänt
God kväll eller kanske god midnatt, klockan är 23.45 och jag har precis lagat mat för matlådor några dagar framöver...duktig jag har blivit! Hur är det med er alla där ute? Går det bra för er på jobbet, skolan och i hemmet?? Hoppas det gör det och att ni mår bra. Själv mår jag hyfsat bra och allt går bra vad gäller jobbet och livet. Man ska vara glad och tacksam för det man har idag, finns många i denna värld som önskar nog att ha samma liv som DU har det!
 
Mitt nya liv har äntligen börjat eller mitt nya och nya utan blivit lite ändring i det dagliga rutinerna skulle jag vela säga. Jag har nämligen gått och skaffat mig en PT, personlig tränare, och har sedan förra veckan gått efter en kostschema och träningschema. Kostschemat går väl inte så bra, det är ganska jobbigt och lite tufft har det varit men det lär bli bättre, däremot så går träningen mycket bättre.
Kommer ha denna PT i 8 veckor och sedan får vi se vad resultatet visar. Målet med träningen är att få en fitness kropp, bättre kondition och styrka. Går det bra och det ger effekt efter 8 veckor lär jag fortsätta med samma PT. Ni lär ju få se resultatet om några veckor...om jag vågar ens lägga upp bilderna, det lär vi ju se ;)
 

Nya matlådor och matvåg inhandlat!

I tisdags var jag på kryssning ihop med några arbetskamrater från Huddinge akuten (vad jag saknar de!). Vi hade det sjukt roligt på båten och det blev en del dans trots att jag inte tycker om att dansa när jag går ut. När det är kurdisk bröllop älskar jag då dansa, kan då dansa hela natten men inte om jag går ut på nå klubb (vilket aldrig sker längre). Sen dricker jag ju inte alkohol så det blir mycket redbull eller cola vilket resulterar i att jag får springa mycket på toan haha. Men det håller mig pigg och vaken iaf.
 En del från gänget <3

 
Jobbet då, hur går det?? Ja, det undrar ni och jag kan ju berätta att det är ingen skillnad från sist utan jag älskar och trivs jättebra på jobbet. Allt går så bra och jag är så tacksam för det. Ångrar lite att jag inte började plugga men samtidigt känns det som rätt val då jag ska inte stressa med det utan får nog börja nästa år eller året där på för just nu är lägenheten prio 1. På tal om lägenheten så går det framåt, det byggs och jag längtar till att flytta in dit. Är väl en bit kvar till inflyttningen men till dess hinner jag spara mycket mer pengar och även börja köpa saker och ting till lägenheten så inte allt behöver köpas när det är dags att flytta in.
 
Har jag berättat eller har ni sett det på Instagram (FerhatRobin) om att jag kommer med i tidningen "Hem & Hyra" som kommer ut kring jul?? Nej då är det kanske dags, blev nämligen uppringd en morgon och då hade sett min blogg. Fick frågan om jag ville ställa upp på en repotage om bl.a vad jag tror som får folk att vela ha sjuksköterska som granne. De hade nämligen tidigare gjort en undersökning om vilken yrkesgrupp man ville ha som granne och sjuksköterska kom på 1:a plats, läkare 2:a och polis 3:e. Så jag ställde såklart upp och det blev en massa bilder tagna. Jag ser framemot resultatet själv och jag kommer dela med mig när tidningen har kommit om ni inte skaffar det själva :)
 
Nu rinner ju klockan bara iväg och jag måste sova (tog ca 30min att blogga, ja ni ser att man måste lägga ner tid på det). Har en massa planer att göra imon bitti och på eftermiddag. Känns som man alltid är upptagen med en massa ärende, spelar ingen roll om jag jobbar eller är ledig utan det är samma sak hela tiden. Snart lär det lugna ner sig så kroppen och själen får vila ett tag. Jag avslutar detta inlägg med lite random bilder och så önskar jag er en bra start på det nya veckan och ta hand om er och era nära och kära. Kärlek och respekt!!
 
Ni kan alltid följa mig på instagram FerhatRobin heter jag där och har ni frågor kan ni alltid skriva en kommentar eller kontakta mig på Ferhat-b89@hotmail.com så svarar jag när jag kan och har tid. Ha det gött, god natt! :)
 

Jag och kollegan åkte en snabbis förbi min släkting som gifte sig för nån vecka sedan. Även min älskade mamma kom med på bild!
 

Selfie! Bra reflexer ambulanserna har!
Slutligen så bjuder jag på en riktig ego bild haha. Ta hand om er!
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

Nytt inlägg i helgen!

Allmänt
Ni undrar säkert varför jag inte kan bara blogga nu när jag ändå skriver detta. Men oftast är det så att jag inte är hemma eller så skriver jag det från mobilen. I detta fall är jag hemma men hinner inte då jag ska iväg för att träna.
 
Men det jag ville säga är att jag kommer skriva ett inlägg antingen imon eller på söndag. Hänt mycket sedan sist, bl.a att jag skaffat mig PT. Men mer om sånt snart, ta hand om er till dess! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!