Stuvsta IF 95

Allmänt
Halloj alla. Har inte bloggat på ett tag men det var för att jag inte riktigt har varit hemma eller haft tid för att blogga. Efter lillebrorsans födelsedag åkte jag och klippte mig. Därefter kom jag hem, duschade, böt om och träffade Christian, från gamla laget, och åkte tillsammans till Huddinge där vi kolla på hans nya lag spela match. Fethi spelar dessutom med i laget. De vann 3-1 men vi kolla inte på hela matchen för vi frös, så vi satt för det mesta i omklädningsrummet.
Nu ska jag iväg till farbror Ali och se på Barcelonas match och hinner därför inte blogga mer. Tror inte jag kommer göra det ikväll heller utan vi hörs helt enkelt imorgon vid lunch tid, när jag har vaknat. Ha det bra och ha en trevlig kväll alla :).
Läs 14 kommentarer eller kommentera du också!

Loka, skogsbär

Allmänt
Verkar som om att alla har dålig väder, bra det. Inte vill jag att nån ska ha sol medan jag inte har det, då blir det ju orättvis ;). Jag frågar mig jämt och gör det nu också, NÄR KOMMER FAN VÅREN??? Vadå, ska vi ha snö hela sommaren :/.

I alla fall, jag var på coop forum och köpte rakblad och lite annat till mig samt goda saker till lillebrosans födelsedagsfest som är idag. Han fyllde förra veckan men då var jag i Sundsvall så familjen ville vänta med att fira hans födelsedag tills jag kom ner till Stockholm. Nu är man här och ska fira det :D.

Juste, har ni smakat Loka's nya smak? Skogsbär? Fifan vad gott det är. Brukar inte dricka loka då jag inte tycker om det men igår var jag bara tvungen att testa och gott var det. Jag köpte en nyss från coop och dricker just nu ur den. Ni måste testa det om ni har aldrig gjort.Har du någon smakat det? Isf, vad tyckte du? :)

Jag ska raka mig nu och sedan förbereda inför födelsefesten. Kommer vara rätt många här idag, bara lillebrors kompisar. De är jobbiga haha. Men det kommer säkert vara kul. Men vi hörs lite senare ;)
Läs 33 kommentarer eller kommentera du också!

Dimma

Allmänt
God morgon eller det är ju inte morgon. Men hej på er då, allt bra? :) Här är det kanon bra! Förutom att jag sov så dåligt inatt, vet inte varför. Började drömma mardrömmar och allt möjligt :S. Aja, nu är man ändå vaken och en aning pigg.

Det är otrolig dålig väder ute. Bara grått och dimma. Vart försvann solen plötsligt? Den for säkert till Sundsvall och väntar på mig haha. Nej men ärlig, tråkigt att vädret inte är lika skönt igår när solen sken och man gick ut utan jacka.


Där ser ni Tallidsskolan

Hur ser vädret ut hos er?
Kommentera :)
Snart ska jag iväg och handla lite grejer till mig och samtidigt köpa en tårta till lillebrosan eller det blir en glasstårta istället. Sedan ska vi fira hans födelsedag och senare ikväll ska jag åka vidare till Huddinge för att gå på en match. Härligt härligt!

Fick besked idag också om jobbet, ska träffa chefen någon gång under helgen och sen får vi se hur det blir. Jag hoppas att får jobbet i alla fall, skulle bli kul nu när Paki jobbar där också. Fan vad kul vi kommer ha.

Aja, ska försöka få i mig något fast jag inte är så hungrig och sedan gå handla. Vi hörs senare :)

Läs 16 kommentarer eller kommentera du också!