Facebook team

Allmänt

I fredags, natt, så skapade jag en team på Facebook. Det är en team om min blogg där alla som läser min blogg och som gillar den kan bli medlem på. Jag tittade in nyss på teamt och såg att teamet har redan fått 25 medlemmar, det är faktiskt bra början. Trodde att det skulle vara ungefär 2-3 medlemmar men nä så var det inte.
Så det jag vill säga med det här är att om ni har Facebook bli då gärna medlem på min team. Det är bara att söka på ''Ferhat.Blogg.Se'' under ''Groups'' sidan på facebook. Nu hoppas jag att fler blir medlem på teamet.
Har dessutom funderar på att skapa en tävling på facebook men då är det bara medlemmar i teamet som får delta i tävlingen. Vad säger ni om det?Nää, nu måste jag fortsätta och plugga en stund. Kommer inte blogga mer efter denna inlägg ikväll så vi ses imorgon istället. Ciaooo :)

RÖSTA PÅ bloggen o svara på veckans fråga.
image138
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Dagens låt

Allmänt
Ironik - Stay with me


Visst är den bra?
Kommentera

RÖSTA PÅ bloggen o svara på veckans fråga.
image138
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

22 160

Allmänt
Tjenare alla. Hur är det med er? Själv mår jag bra men är bara lite trött, vaknade ju 06.30 så man kan då förstå varför jag är så trött just nu haha. Iaf, kom hem nyss från Skärholmen med Fethi och vi köpte nästan inget faktiskt haha. Fethi var den enda som köpte något och det var gröna tejp som han använder på matcher och träningar haha. Vi åkte egentligen inte bara för det, vi skulle köpa inomhusskor till Fethi men tyvärr fanns det inga skor Fethi gillade. Så han ville vänta med inomhussko ett tag till och vi bestämde oss att gå till McDonalds istället för att äta. När vi hade ätit klart så gick vi runt en stund i Skärholmen Centrum och därefter åkte vi hem.

Kommer ni ihåg cola-tricket jag gjorde för ett tag sedan??? Tricket har nämligen visats 22 160 gånger på MittKlipp.Se. Visst är det helt otroligt? Sen så har jag fler trick på MittKlipp och de har visats några tusen gånger också men inte lika mycket som cola-tricket. Kul och se det faktiskt :). Här är en bild bevis på det, om ni fortfarande inte tror så kan ni gå in på MittKlipp.Se och se det själva :).


Så här står det på MittKlipp.Se

Ja, vad säger ni om det alla läsare? :D

RÖSTA PÅ bloggen o svara på veckans fråga.
image138

Har du inte deltagit i tävlingen än? klicka på bilden här nedan för att komma till tävlingssidan :).
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!