Apparater

Allmänt
Sedan jag jobbade natt för tre veckor sen har jag varit så trött på dagarna tycker jag. Så fort jag kommer hem från jobbet känner jag mig otroligt trött och somnar så fort jag lägger mig på sängen. Jag vet inte om det är det eller om det är för att det är så mycket man lär sig varje dag. Hmm, nåt är det iaf :). Men jag kan berätta att jag trivs ooootroligt mycket på jobbet. Jag har det så bra och trevligt med alla mina kollegor. I love it!

Idag var det iaf utbildningsdag, hela dagen gick på att lära sig om olika apparater på akuten. Några visste jag redan hur det funkade, då jag jobbade i somras, men sen så fanns det nya apparater man fick lära sig så som blodgasanalys-apparat, nya glukos mätare m.m. Var med andra ord en rolig dag! Här får ni en bild på hur en glodgasanalys apparat ser ut:
Snart måste jag sätta mig framför schemat och planera när jag ska ta mina två veckors semester. Tyvärr blir det inte nå semester just under sommarperioden, då ordinare personalen ska ha semester, får vi ta det antingen i april, maj eller första veckan i juni. Så jag måste planera lite och se när det passar för mig att ta semester. Sedan blir det jobb hela sommaren!

Hörs senare ikväll!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Vårdväskan.se

Allmänt
Fick ett paket hem idag från Vårdväskan.se, som har ett samarbete med min blogg sedan de öppnade hemsidan i stort sett. Vårdväskan är en hemsida som säljer pennor, stetoskop och allt som man kan behöva på jobbet. Då pratar jag om jobb inom vården. De har produkter som tex sjuksköterskeklockor i en massa olika färger. Så vill du ha typ klocka och stetoskop i grön färg så rekommenderar jag dig att checka på Vårdväskan.se.

Men över till paketet som jag fick hemskickad. I den innehöll en gratis pennlampa som man använder för att undersöka pupillen och det. Passar utmärkt nu när jag jobbar på neurologakuten också. Sen så fick jag hem även en ID hållare som tyvärr inte passar min ID kort. Så jag får nog använda det till nycklar eller något annat istället. Men det passar nog för er alla andra tror jag. Så här ser min pennlampa och ID hållare:På ena sidan av pennan finns det pupill storleks mätare och på andra sidan finns det avstånds mätare. Så det är en riktig bra pennlampa och billigt dessutom, kostar 99kr. De har med andra ord billiga produkter! Vårdväskan.se
Ingen har kommenterat än bli den första!

Utbildning imorgon.

Allmänt
God kväll! Valde som sagt att jobba heldag idag och det gick jättebra. Hade först inskolning på ÖNH från kl.7 till kl.17.30 och därefter gick jag över till neurologakuten och jobbade som vanlig personal. Gick hur bra som helst, nöjd över dagen med andra ord.

Imorgon är det dags för utbildning igen, gud vad mycket utbildning vi har. Men det är ju bra, vi måste ju kunna nästan allt. Kommer vara utbildning på apparater och lite annat så det är ju bra. Efter det är det bara 2 utbildningar kvar och det är S-HLR samt A-HLR. 

Har fått ett paket hem, skriver mer om det kanske senare ikväll om inte så gör jag det imorgon morgon. Big Brother på TV nu, vi hörs! :)
Ingen har kommenterat än bli den första!