Intressant dag!

Allmänt
Var på praktiken idag framtill kl.16.30. Jag åkte hem, åt och sedan sov tills nu. Säger det mycket om det har varit mycket på praktiken och att jag är slut? Ja, jag hoppas det för det har varit en ''stressig dag'' men hur kul som helst då jag fick göra mycket idag. Som vanligt fick jag gå runt med 4 olika distriktssköterskor eftersom min handledare är fortfarande ledig och det kommer hon vara till nästa vecka.

På förmiddag var det inte så många patienter men blev ändå lite spring hit och dit. Väl efter lunch blev det mycket för då var sköterskan, hon jag gick med på fm, tvungen att åka hem. Då fick en annan sköterska ta hand om hennes patienter samtidigt som hon hade sina egna. Och vem fick gå runt med henne då de sista timmarna? Jo jag förstå vilket jag var glad över, för då fick jag göra mycket själv. Så hela eftermiddag gick åt att jag tog blodtryck, blodprov och gav vaccin. Var hur kul som helst, speciellt när jag själv fick gå och hämta patienterna och göra det som behövdes göra. Så det var en lärorik och intressant dag idag!
Kommer nog ha mycket att göra under helgen att jag inte tror jag kommer blogga. Men man vet ju aldrig, sa ju så sist också men blev ändå nå inlägg. Ifall jag inte bloggar under helgen så hörs vi på tisdag, då jag är i Sundsvall igen. Så ni får väl ha det så bra framtill nästa inlägg, sköt om er! :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Bodypump Gold's Gym

Allmänt
Idag hände det inte så mycket på praktiken. Fick i alla fall ta några blodprov som gick galant. Ska se till att ta många blodprov under praktiken för när jag väl ska jobba på akuten under sommaren är det bra att man är ''expert'' på att ta blodprov.

Nu har jag varit på mitt första bodypump-pass. Filip lyckades övertala mig att följa med, han har tidigare försökt få mig hänga på men jag har alltid haft något annat för mig och på så sätt inte haft tid. Men idag visste han att jag hade tid då jag slutade tidigt idag och passet var inte förrän kl.19. Så jag kände att jag får väl testa det och se om det är något jag skulle kunna tänka mig fortsätta.

I början av passet kändes det bra och allt rullade på. Men tillslut var jag helt slut, började få ont i axeln att jag inte gjorde så mycket. När det var 10min kvar av passet gav jag tillslut upp. Orkade verkligen inte. Det vi tränade idag var ben, biceps, axel, bröst och magen. Just nu har jag träningsvärk i hela kroppen att jag inte ens kan stå på bena. Får se hur jag kommer vara på praktiken imorgon haha.
Sundsvall Gold's Gym

Sitter och tittar på Scary Movie 2 och väntar samtidigt på att maten ska bli klar. Skulle egentligen ha ätit för en timme sedan men hann inte för jag duscha, diska och så. Sen blir det väl tidig läggdags då det är praktik som vanligt. Efter praktiken ska jag städa hemma, ifall det finns något att städa. Eftersom på fredag åker jag till Stockholm :). Men men, vi hörs imon kväll!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Triss!

Allmänt
Första praktik dagen avklarad! Trodde det skulle vara en introduktion dag men så var det inte. Jag kom till praktikplatsen och fick veta att min handledare är ledig. Så då fick jag gå runt med någon annan. Hon visade mig runt vårdcentralen och gav mig lite information om stället. Sen blev det lunch, jag hade inte med mig något mat så jag gick och åt på en restaurang som fanns i närheten. Ville egentligen inte äta ute men eftersom jag skulle vara kvar där till på eftermiddag och jag var hungrig så var jag tvungen.

Efter lunchen gick jag tillbaka och fick vara med en liten operation, eller vet inte om jag kan kalla det för operation men något sånt var det. Det var intressant och jag fick assistera läkaren lite. Efter det gick jag tillbaka till min handledare och fick sluta då det inte fanns något att göra. Så det blev ändå en rolig dag och imorgon börjar praktiken på allvar. Är på vårdcentral, för er som inte vet.


Ni kommer väl ihåg att jag vann 25kr på triss för 3 dagar sedan? Idag gick jag med lotten och köpte en ny men tyvärr blev det ingen vinst. Fick 2 TV-symboler och behövde bara en till så hade jag chansen att vinna från 50 000 till 5 miljoner. Så det var inte kul! Men när jag var på väg hem så gick jag in pressbyrån och köpte en trisslott till för jag hade en känsla om att jag skulle vinna, vilket jag också gjorde. Det blev 25kr x 2, dvs 50kr. Låter ju bra, nästa gång hoppas jag att det blir tre klöver/TV-symboler eller 1 miljon. Håll tummarna för mig nästa gång!Ska vila en stund nu och sedan träna, om jag orkar. Vi hörs senare!
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!