Katastrofmedicin

Allmänt

Sitter på lektion och lyssnar på läraren som pratar om katastrofmedicin. Tänkte bara säga att jag ska blogga ikväll, förklarar då varför jag har varit off de senaste dagarna. Vi ses då

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Snart snart...

Allmänt
Det är så mycket som cirklar runt i tankarna, jag vill åka till Stockholm just nu men samtidigt måste jag stanna kvar här till på fredag och plugga till dess. Hade planerat att åka till Stockholm nu på fredag och komma hem på tisdag kväll, vad tror ni jag fick tidigare idag? Jo att vi har katastrofmedicin på måndag samt katastrofövning på tisdag vilket innebär att jag måste åka tillbaka till Sundsvall redan på söndag. Blir alltså kvar i Stockholm 2 dagar vilket är tråkigt, men åker nog ner igen veckan efter :). Saknar familjen så mkt, o F förstås!

Har de senaste dagarna bara varit med Maria och pluggat. Satte idag med Fredrik tidigare i skolan och pluggade. Efter plugget åkte jag hem och sov en stund, blev väckt av Peter som ville att jag skulle följa med han, Maria, Hok-Jan (Pling) och Bahandor för att äta någonstans. Så då drog vi till en Thai restaurang som var jättemysig men själva service och köket fett sega. Tog ca 40min för oss 5 att få mat när vi var de enda i restaurangen, sjukt! Inte nog med det så fick några av oss fel mat vilket irriterade oss. Så det stället kommer jag inte gå tillbaka till kan jag säga.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är jättetrött. Så vi hörs, god natt! :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Program

Allmänt
God dag! Kom precis hem, har varit med Maria sedan lunchtiden och pluggat. Sedan vid middag drog jag, hon och Peter till McDonalds för att käka. Har försökt sluta men kunde inte låta bli då de tänkte käka där. Sen har jag inte gjort så mycket mer.
Just nu sitter jag vid TV och kommer vara fastklistrad här då det gå bra program på TV. Det går "Pengar på bordet" samt "SOS Västkust", tråkigt bara att jag inte kan bestämma mig vilken av de jag ska se. Så jag byter kanal då och då. Sedan kl.21 börjar "Mitt feta syrianska bröllop" därefter kl.22 "Svärföräldrarna från helvetet" och slutligen " Lilla Al-Fadji" kl.22.30 som går på kanaln 5. Ni ser, det är mycket att se ikväll. Inte ofta det är så.
Men men, nu började SOS Västkust, vi hörs imon! :)

Kl.20.00: "Pengarna på bordet" på TV4 och "SOS Västkust" på kanal 5


Kl.21.00: "Mitt feta syrianska bröllop" på TV3

Kl.22.00: "Svärföräldrarna från helvetet" på kanal 5Kl.22.30: "Lilla Al-fadji show" på kanal 5
Ingen har kommenterat än bli den första!