Semester om 3 veckor!!!

Allmänt
God kväll!! Hur är läget med er? Själv mår jag ganska bra men är rätt trött. Sov lite dåligt inatt och sedan var det mycket på jobbet idag. Men det var sjukt länge sen, fortfarande så är man upptagen med jobbet. Nu när semestern närmar sig så har man tagit på sig en extra pass. Ska nu på söndag jobba hel dag sen ska jag jobba två heldagar de närmaste två veckorna. Så pengarna lär rulla in i augusti när jag kommer hem från Grekland :).

Sedan jag började jobba på akuten och tjänat pengar känns det som att jag inte köpt något förutom resan till Grekland. Så förr i går beställde jag en iPad 3 från Cdon.com och fick hem den igår. Är helt förälskad i den, förstår inte varför jag inte köpte det tidigare och väntade så här länge. Haft iPhone i 4 år men böt i fjol till Samsung S2, så när jag skulle köpa surfplatta visste jag inte om det skulle i samsung tab eller ipad. Men jag kan säga att apple är grymma på surfplattor och samsung på mobiler. Men jag är nöjd över mitt köp!!! :)


Köpte även en väska till min iPad, snygg va?? Med den väskan kan man vrida ipaden 360 grader :)

Jag har semester om tre veckor så nu framöver blir det bara jobb att tänka på. Under de här tre veckorna är jag ledig endast 2 dagar, vilket jag själv har valt då jag tagit extra pass. Men det är bara att köra på :).

Nu tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket för jag måste gå lägga mig, blir att vakna tidigt och jobba. Så vi hörs! :)
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

God morgon!

Allmänt
Tjaba, tänkte bara säga att jag kommer blogga ikväll efter jobbet. Slutar 21.30 så någon gång efter 22 skriver jag ett lååångt inlägg. Vi hörs då :)
Ingen har kommenterat än bli den första!

Ferhat Trollkarl

Allmänt
God dag! Det är kul att se att ni fortfarande tittar in i bloggen dagligen fastän att jag inte hinner blogga så mycket. Jag förstår att det inte är så kul att gå in här när jag inte uppdaterar lika ofta längre men som jag har lovat er i andra inlägg så ska jag försöka blir bättre på det.... jag LOVAR!

Jobbet rullar på som vanligt och dert är lite jobbigt nu under sommaren då många avdelningar är stängda pga för få sommar sjuksköterskor. Det händer att vi måste ha patienterna på akuten många timmar innan de får plats på en annan avdelnig, som satellit då. Men jag hoppas att Karolinska kan göra något åt det här snart! :)

De senaste dagarna har många på jobbet fått reda på att jag bloggar OCH att jag är, eller har varit, trollkarl. Fick dessutom trollar live framför de på jobbet för att de skulle tro att mina trolleritrix inte var falska utan RKTIGA!! Så det känns ju kul, tänkte därför att jag kanske så småningom göra en ny trolleritrix och lägga upp det här och youtube, kul va? Men ni som inte har sett mina gamla trolletrix så bjuder jag på några här:
Vad tycker ni om de trolleritrix jag gjorde för något år sedan?
Skulle ni vilja se nya trolleritrix här på bloggen? :)
Kommentera!
Läs 10 kommentarer eller kommentera du också!