Semester om 3 veckor!!!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God kväll!! Hur är läget med er? Själv mår jag ganska bra men är rätt trött. Sov lite dåligt inatt och sedan var det mycket på jobbet idag. Men det var sjukt länge sen, fortfarande så är man upptagen med jobbet. Nu när semestern närmar sig så har man tagit på sig en extra pass. Ska nu på söndag jobba hel dag sen ska jag jobba två heldagar de närmaste två veckorna. Så pengarna lär rulla in i augusti när jag kommer hem från Grekland :).

Sedan jag började jobba på akuten och tjänat pengar känns det som att jag inte köpt något förutom resan till Grekland. Så förr i går beställde jag en iPad 3 från Cdon.com och fick hem den igår. Är helt förälskad i den, förstår inte varför jag inte köpte det tidigare och väntade så här länge. Haft iPhone i 4 år men böt i fjol till Samsung S2, så när jag skulle köpa surfplatta visste jag inte om det skulle i samsung tab eller ipad. Men jag kan säga att apple är grymma på surfplattor och samsung på mobiler. Men jag är nöjd över mitt köp!!! :)


Köpte även en väska till min iPad, snygg va?? Med den väskan kan man vrida ipaden 360 grader :)

Jag har semester om tre veckor så nu framöver blir det bara jobb att tänka på. Under de här tre veckorna är jag ledig endast 2 dagar, vilket jag själv har valt då jag tagit extra pass. Men det är bara att köra på :).

Nu tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket för jag måste gå lägga mig, blir att vakna tidigt och jobba. Så vi hörs! :)


God morgon!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Tjaba, tänkte bara säga att jag kommer blogga ikväll efter jobbet. Slutar 21.30 så någon gång efter 22 skriver jag ett lååångt inlägg. Vi hörs då :)


Ferhat Trollkarl

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God dag! Det är kul att se att ni fortfarande tittar in i bloggen dagligen fastän att jag inte hinner blogga så mycket. Jag förstår att det inte är så kul att gå in här när jag inte uppdaterar lika ofta längre men som jag har lovat er i andra inlägg så ska jag försöka blir bättre på det.... jag LOVAR!

Jobbet rullar på som vanligt och dert är lite jobbigt nu under sommaren då många avdelningar är stängda pga för få sommar sjuksköterskor. Det händer att vi måste ha patienterna på akuten många timmar innan de får plats på en annan avdelnig, som satellit då. Men jag hoppas att Karolinska kan göra något åt det här snart! :)

De senaste dagarna har många på jobbet fått reda på att jag bloggar OCH att jag är, eller har varit, trollkarl. Fick dessutom trollar live framför de på jobbet för att de skulle tro att mina trolleritrix inte var falska utan RKTIGA!! Så det känns ju kul, tänkte därför att jag kanske så småningom göra en ny trolleritrix och lägga upp det här och youtube, kul va? Men ni som inte har sett mina gamla trolletrix så bjuder jag på några här:
Vad tycker ni om de trolleritrix jag gjorde för något år sedan?
Skulle ni vilja se nya trolleritrix här på bloggen? :)
Kommentera!


Ny klinik efter sommaren

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon! Var en vecka sen sist, jag som skulle bli bättre på att blogga men tyvärr är det inte lätt. Jag jobbar för fullt och efter jobbet har jag andra saker att göra. Så med andra ord hinner jag inte så mycket :). Men bloggen har jag inte glömt, jag kommer blogga så fort jag har tid vilket blir just två tre inlägg per vecka.
 
Jobbet rullar på och det är sjukt kul. Jag trivs så bra med mitt jobb på akuten och det är det här jag har kämpat för år efter år. För er som inte vet så är jag kvar efter sommaren, var som sagt sommarvikarie. Så efter sommaren ska jag inskola mig på nästa klinik vilket blir medicin eller kirurg. Det är lite svårt och bestämma sig då jag vill vara på båda klinikerna. Men som tur har jag typ 2 månader på mig att bestämma :). 
Btw, har hört från många patienter och kollegor att jag ser ut som en 26-27 åring. Ingen har sagt 22 eller 23 och det känns lite roligt och tråkigt, inte vill jag se ut äldre ut än vad jag egentligen är. Men det är tydligen skägget! Sen är jag tydligen yngst i akuten också, känns lite läskigt.
 
Det är inte långt kvar till semestern heller, bara 5 veckor kvar och sedan lämnar jag Sverige för en vecka i Kreta, Grekland! Kommer bli sjukt kul och skönt då jag kommer bo på en femstjärning hotell med privatpool, hur lyxigt är inte det? ;) FerhatRobin @ Instagram


Neurologakuten

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Ska man kalla det här för sommar när sol finns ena dagen och andra dagen regn? Nej nej, verkligen inte! Tror det kommer bli en dålig sommar i år, tråkigt! Men jag längtar till semestern när jag ska resa till Kreta där det kommer vara varmt och skönt :).

Det är så tråkigt att höra att alla vänner och släktingar från Stockholm och Göteborg har åkt till Turkiet i år, skulle också vela var där men tyvärr måste jag vara kvar här i Sverige och jobba. Men jag har det roligt här också. Igår var jag i Älvsjö och åkte Gokart, inte så bra ställe att åka Gokart men det dög för mig. Det var för halt att köra och så kunde man inte komma i så hög fart pga alla kurvor som fanns. Kul var det iaf!Just nu lagar jag mat eller jag har gjort det redan, väntar bara på att det ska bli klart. Blir kycklingfilé med bearnaisesås och ris, låter gott va? ;) De du!

Ikväll blir det att sitta framför TV och se på EM-finalen mellan Italien och Spanien. Jag hejar på Italien, hoppas de vinner! Efter det blir det läggdags för imorgon jobbar man.

Avslutar inlägget med en bild som nu finns på Karolinskas egna hemsida under ''Neurologakuten''. Bilden togs i fredags när jag satt i flödet, d.v.s tog emot patienterna och prioterade de tillsammans med en flödesläkare.
Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0