Ledig dag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon kära läsare! Visst har jag blivit lite bättre på att blogga nu? ;) Hehe, bättre ska det bli!

Idag är jag ledig och det känns faktiskt jätteskönt. De två första dagarna på jobbet har varit ganska mycket och jag som kom precis från semestern var lite seg typ. Min första blodrpov efter semester blev misslyckad, haha förstår inte hur. Men nu har jag kommit igång med det också, så jag är tillbaka på spåret igen! :)

Senare efter frukost ska jag iväg och träna, mitt första träningspass efter typ 2 månader. Har gått upp några kilon och nu ska de försvinna och istället ska musklerna titta fram ;). Kommer köra benövningar idag, inget jag ser framemot då det var länge sen jag tränade det och lär få grym träningsvärk imorgon. 

Jag börjar tröttna på min design, den är rätt gammal och det är dags för en ny men tyvärr hittar jag ingen som kan hjälpa mig med designen. Men om det finns någon där ute som så gärna vill hjälpa mig med att fixa en design, kontakta mig gärna på Ferhat-b89@hotmail.com:)

Men vad tycker ni om min design just nu, ge betyg på designen (G-MVG)
Är nyfiken på vad ni egentligen tycker om den :)

Bjuder på en bild från igår

FerhatRobin @ Instagram

Btw, välkomna ni som är nya på bloggen. Ser att det är många som har hittat hit, kul!
Är det något ni undrar är det bara att kommentera frågan så svarar jag så fort jag har tid :)


Första arbetspasset efter sm.

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Igår var det min första arbetspass på jobbet, vilket gick helt okej förutom att det var bara så mycket att göra. Jag hoppades på att det skulle bli lugnt igår men så blev det förstås inte, för det är jämt mycket på måndag kvällarna. Som tur gick ändå tiden ganska fort. Hade nämligen en inskolning så jag fick inskola henne på neurologakuten. Hon var nöjd med inskolningen vilket gör mig glad :).

Nu är det klart att jag ska inskolas på medicin i början av oktober, jag ser verkligen framemot det. Så jag kommer i stort sett efter det vara mycket på medicinakuten. Jag har velat vara på medicin sedan förra sommaren när jag var undersköterska på akuten. Så det känns bra!

Det är så dålig väder här i Sverige, skulle kunna åka tillbaka till Kreta där det var 36 grader varmt. Men tyvärr så får man vänta till nästa sommar. Nästa gång tänker jag vara borta i 2 veckor, för man hinner då samtidigt sola/bada men också kunna se mycket av landet. Men men, slut snack om semestern nu för då blir jag bara deppig ;). Bjuder på några bilder här, sedan rör jag mig mot jobbet och jobbar 10-passet. Vi hörs! :)Följ mig på instagram, heter FerhatRobin där :) 


Bilderna talar!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Nu är man tillbaka till Sverige efter att ha varit i paradiset, Kreta, och bara njutit av vädret och livet där borta. Saknar redan tillbaka!! Har haft det underbart där borta, bott på en otrolig bra hotell och träffat trevliga människor. Finns nästan inga ord att sätta på hur bra resan var. Vi är otrolig nöjda över denna resa och vi skulle kunna åka tillbaka dit nästa år. Men tyvärr måste man ju vidare och se andra länder. Däremot rekommenderar jag verkligen ER att åka ner till Kreta. Då ska ni bo på hotellet Cretan Dream Royal och ha en PRIVAT POOL, kostar en del men det är värt det...jag lovar! Vädret har varit sjukt, varit uppemåt 38. Man orkade inte göra något förutom bada och sola. Det var typ efter kl.19, när solen gick ner, man kunde gå ut och shoppa. Men som sagt, jag har haft det UNDERBART!! Bjuder er på några bilder, lär ju lägga upp några till under veckan :)Nu är det dags att avsluta inlägget och lägga sig. Vi hörs förhoppningsvis imon, om inte hörs vi på måndag efter mitt första kvällspasset på jobbet så här efter semestern :). God natt!
 


Home sweet Home!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God dag! Överlevde resan hem som tur :). Kom igår natt Och har haft en bra vecka. Men tänkte inte blogga mer, utan vi får ses senare ikväll/natt och då bjuder jag på en massa bilder från resa . Vi hörs då ikväll/natt :)


Njuter!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God dag! Det blev aldrig ett inlagg innan resan, men här sitter jag i balkongen med iPaden och bara njuter av landet och VÄRMEN. Det är sjukt varmt här ska ni veta :).
 
Har hittills inte sett så mycket av Kreta än men imon blir det Elafonissi, den rosa stranden, och bara sola. Sedan blir det kort resa till Platanias, Chania, Balos m.m. Inte nog med att jag ska resa runt här i Kreta så fyller jag år på tisdag, blir 23 då. Var åren går!!

Nu måste jag logga ut, vi ses. Folj mig på instagram, heter FerhatRobin :)


Grekland på fredag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Då var semestern äntligen här. Min semester började igår men jag har varit ledig sedan i fredags och det har känts ganska bra. Saknar jobbet lite men inte riktigt, för jag ska ju till Grekland nu på fredag och njuta av livet där borta i en vecka. Hört att det ska vara sjukt skönt väder och jättevarmt, vilket jag längtar till. Tur att man har privat pool så man kan bara hoppa i när man väl känner för det :) Måste bara skryta om hotellet lite, därför bjuder jag på lite bilder från hotellet ;)

 
Privat poolen :)

 
 
Jag har funderat på eller har gjort det sedan flera veckor tillbaka att jag ska blogga lite bättre. Men senaste dagarna har många nya sjuksköterske studenter addat mig på facebook och även skrivit mail till mig och ber mig fortsätta blogga och gärna skriva ner tips inför tentamen o.s.v. Så jag ska göra så gott jag kan efter semestern men då gäller det att ni frågar så jag har något att svara på här på bloggen via inlägg :).

Nu ska jag fortsätta packa min resväska så hörs vi innan jag åker till Grekland, vilket sker redan nu på FREDAG!!!! :)


Ses ikväll!

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Bloggar ikväll, vi ses då! :)


Semester på fredag

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
God morgon eller kanske god förmiddag! Sedan jag bloggade sist kan ni gissa hur många dagar jag har varit ledig? Endast 2 dagar!!! Anledningen till att jag har haft så lite ledigheter de 3 veckorna är för att jag själv har velat ha så och tagit en massa extra pass på mig nu inför semestern. Exempel så jobbade jag 18 timmar (kväll + natt, mitt första nattpass) i lördags. Sjukt! 

Nu jobbar jag i stort sett kvällar hela veckan framtill på fredag då jag jobbar dag och sedan går jag på SEMESTER i två veckor. Veckan efter bär det av till Grekland, ska bli skit kul! Har aldrig varit i Grekland tidigare förutom när jag bilade ner till Turkiet och åkte förbi Grekland, men inte så att jag har varit där tidigare på semester. Ser verkligen framemot resan..3 dagar kvar till semestern och 10 dagar kvar till resan :)
 
Jobbet rullar på och jag älskar mitt jobb och mina arbetskollegor, stortrivs verkligen på jobbet. I lördags jobbade jag som sagt kväll och natt. Natten var mitt första nattpass vilket gick faktiskt mycket bättre än vad jag egentligen förväntade mig. Det var hyfsat lugnt på neurologen men däremot var det lite mycket på andra kliniker att man hjälpte till de men efter kl.4 var det helt lugnt framtill dagpersonalerna började. 
 
Innan jag drar så bjuder jag på några bilder :)
 


Hörs imon :D

Detta är ett arkiverat inlägg, tryck HÄR för att komma till startsidan!
Bloggar vid lunchen innan jobbet kallar, ses då :)Ferhat Baysal, 23 år, sjuksköterska
Hej, jag heter Ferhat Robin Baysal och är en 23-årig kille från förorten Fittja, i Stockholm.
Jag jobbar på en av Sveriges största akutmottagning och här delar jag med mig om mitt yrke och hur det är att jobba på en akutmottagning.
Jag studerade till sjuksköterska i Sundsvall och tog examen 12 jan-12. Planen är att i framtiden vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska.

För att kontakta mig:
Ferhat-b89@hotmail.com
Produktion och AD, nicklasnor@gmail.com

RSS 2.0