Ledig dag

Allmänt
God morgon kära läsare! Visst har jag blivit lite bättre på att blogga nu? ;) Hehe, bättre ska det bli!

Idag är jag ledig och det känns faktiskt jätteskönt. De två första dagarna på jobbet har varit ganska mycket och jag som kom precis från semestern var lite seg typ. Min första blodrpov efter semester blev misslyckad, haha förstår inte hur. Men nu har jag kommit igång med det också, så jag är tillbaka på spåret igen! :)

Senare efter frukost ska jag iväg och träna, mitt första träningspass efter typ 2 månader. Har gått upp några kilon och nu ska de försvinna och istället ska musklerna titta fram ;). Kommer köra benövningar idag, inget jag ser framemot då det var länge sen jag tränade det och lär få grym träningsvärk imorgon. 

Jag börjar tröttna på min design, den är rätt gammal och det är dags för en ny men tyvärr hittar jag ingen som kan hjälpa mig med designen. Men om det finns någon där ute som så gärna vill hjälpa mig med att fixa en design, kontakta mig gärna på Ferhat-b89@hotmail.com:)

Men vad tycker ni om min design just nu, ge betyg på designen (G-MVG)
Är nyfiken på vad ni egentligen tycker om den :)

Bjuder på en bild från igår

FerhatRobin @ Instagram

Btw, välkomna ni som är nya på bloggen. Ser att det är många som har hittat hit, kul!
Är det något ni undrar är det bara att kommentera frågan så svarar jag så fort jag har tid :)
Läs 16 kommentarer eller kommentera du också!

Första arbetspasset efter sm.

Allmänt
Igår var det min första arbetspass på jobbet, vilket gick helt okej förutom att det var bara så mycket att göra. Jag hoppades på att det skulle bli lugnt igår men så blev det förstås inte, för det är jämt mycket på måndag kvällarna. Som tur gick ändå tiden ganska fort. Hade nämligen en inskolning så jag fick inskola henne på neurologakuten. Hon var nöjd med inskolningen vilket gör mig glad :).

Nu är det klart att jag ska inskolas på medicin i början av oktober, jag ser verkligen framemot det. Så jag kommer i stort sett efter det vara mycket på medicinakuten. Jag har velat vara på medicin sedan förra sommaren när jag var undersköterska på akuten. Så det känns bra!

Det är så dålig väder här i Sverige, skulle kunna åka tillbaka till Kreta där det var 36 grader varmt. Men tyvärr så får man vänta till nästa sommar. Nästa gång tänker jag vara borta i 2 veckor, för man hinner då samtidigt sola/bada men också kunna se mycket av landet. Men men, slut snack om semestern nu för då blir jag bara deppig ;). Bjuder på några bilder här, sedan rör jag mig mot jobbet och jobbar 10-passet. Vi hörs! :)Följ mig på instagram, heter FerhatRobin där :) 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Bilderna talar!

Allmänt
Nu är man tillbaka till Sverige efter att ha varit i paradiset, Kreta, och bara njutit av vädret och livet där borta. Saknar redan tillbaka!! Har haft det underbart där borta, bott på en otrolig bra hotell och träffat trevliga människor. Finns nästan inga ord att sätta på hur bra resan var. Vi är otrolig nöjda över denna resa och vi skulle kunna åka tillbaka dit nästa år. Men tyvärr måste man ju vidare och se andra länder. Däremot rekommenderar jag verkligen ER att åka ner till Kreta. Då ska ni bo på hotellet Cretan Dream Royal och ha en PRIVAT POOL, kostar en del men det är värt det...jag lovar! Vädret har varit sjukt, varit uppemåt 38. Man orkade inte göra något förutom bada och sola. Det var typ efter kl.19, när solen gick ner, man kunde gå ut och shoppa. Men som sagt, jag har haft det UNDERBART!! Bjuder er på några bilder, lär ju lägga upp några till under veckan :)Nu är det dags att avsluta inlägget och lägga sig. Vi hörs förhoppningsvis imon, om inte hörs vi på måndag efter mitt första kvällspasset på jobbet så här efter semestern :). God natt!
 
Ingen har kommenterat än bli den första!