Norrlandskontakten.se

Allmänt
Norrlandskontakten.se

Är du singel och är från Norrland? Isådanfall, klicka på banner här ovanför och bli medlem. Norrlandskontakten.se är en mötesplats för dig som bor i Norrland och som jättgärna vill träffa en som också är från Norrland. Norrlandskontakten.se har funnits sedan 2003 och har idag över 31.00 medlemmar.

Det är enkelt att bli medlem och kostar ingenting. Norrlandskontakten erbjuder tre olika medlemskap, gratis, silver och guld. Är du från en annan stad och vill också träffa en från Norrland, som en viss person från Stockholm har gjort ( ;) ), då kan ni också bli medlem på denna sida. Kan lova er att ni lär träffa goa människor från Norrland, så passa på nu!! :)
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

Måndag 30maj

Allmänt
Tankar, tankar och tankar! Det är inget som är kul att ha i huvudet riktigt. Dessa tankarna får mig att bli så osäker, vet inte riktigt vad jag vill nu :/. Vill jag ha det så här eller så där? Ja, det är frågan. Får väl snart komma på en lösning, jag som är så smart!

Har idag varit i skolan med Fredrik och pluggat. Duktig som jag är så gick jag till skolan så tidigt som kl.9 och pluggade framtill nu typ. I morse gick det lite segt men efter lunchen rullade allting på. Så nu har man mer kött på bena inför tentan men det är inte över än med plugget, blir plugg imon, onsdag och torsdag med. På fredag skriver jag tentan och därefter har jag sommarlov och åker ner till STOCKHOLM!


Plugget och Fredde!

Har nu funderat på att städa lite i lägenheten innan jag fortsätter plugga. Blir som sagt plugg hela kvällen men måste komma igång med städningen också så jag inte behöver städa så mycket på torsdag. Måste ju vara fräscht här nu när jag lämnar lägenheten och blir borta i nästan 3 månader. Iofs så kommer jag komma på besök...
Läs 3 kommentarer eller kommentera du också!

God morgon!

Allmänt
Ny vecka, nya tag och nya möjligheter! Blir plugg hela veckan framtill på torsdag och på fredag får jag äntligen sommarlov, då lämnar jag Sundsvall i tre månader och åker till Stockholm där jag kommer jobba. Förresten, skönt väder det är idag helt plötsligt...just bara för att jag ska sitta inne och plugg..

I helgen har jag inte gjort så mycket förutom pluggat inför tentan och gjort projektskissen med Fille. Igår fick vi sitta hela dagen med projektskissen, framtill 23.30 någon gång men vi är fortfarande inte klara än. Så idag gör vi klart sista biten sen skickar vi in den.
Måste även tack Arieth som gav mig igår ett par högtalare till datorn eftersom hon ska nu på onsdag flytta hem då hon tar sjuksköterske-examen. Skönt för henne som äntligen är klar, men nästa termin är det äntligen dags för min del. Längtar verkligen till det.


Blir frukost för min del nu och sedan fara mot skolan. Vi hörs när jag har tid framför datorn! ;)
Ingen har kommenterat än bli den första!