He is back tomorrow

Allmänt
Alltså jag är så trött idag, vill bara sova men orkar inte ens göra det haha. Idag gick jag till MediaMarkt för att lämna min XBOX 360 handkontroll där knappen ''X'' är lite trög, men den funkar iaf. Så jag åkte in dit för att byta mot en hel ny, så istället gav mig personalen en bra tips, han gav mig nummret till XBOX support. Jag skulle ringa dit och berätta att min handkontroll är sönder då jag skulle få en ny samt få behålla den jag redan har. Så jag ringde och de berättade att de kommer att skicka en hel ny kontroll men det kan ta några veckor, högst 6 veckor.....shit O.o. Så jag blev lite glad haha, så kommer ha 2 handkontroll snart.
Så när jag väl hade kommit hem och satte mig ner framför datan så ringde en granne mig där hon behöver hjälp med datan. Hon hade nämligen fått lite problem, så jag gick dit och fixade snabbt och problemet var att deras internet inte funkade, men de har på något sätt bara inaktiviterat internet. Så det var bara att aktivera det.

Så nu sitter jag här och är som sagt trött, vill bara sova men orkar inte ens göra det haha.

Imorgon kommer min kusin, Fethi, tillbaka efter att ha varit i Danmark 9 dagar. De har saknat mig jätte mycket och det har jag faktiskt också gjort :D Så imorgon är de hemma äntligen. Just nu väntar jag bara på att de ska logga in så vi snackar för sista dagen innan de är här i Sverige :). De är hemma runt 13.00 tiden och Fethi sa att han skulle ringa när han är tillbaka men som sagt, nu ska jag gå till min farmor och träffa henne. För hon åkte till sjukhuset pga hennes knä, vet faktiskt inte vad som är problemet. Så jag ska dit och se hur hon mår, så vi ses imorgon alla :).

Förresten, jag har praktik nu på tisdag, vill inte praktisera med handikappade. När jag ser de tycker jag så synd om de, men iaf jag måste.

men nu ses vi ciaooooooooo

// Ferhat.B

Kommentera inlägget här: