Plugg plugg pluggggggg

Allmänt
God morgon bloggen. Allt bra med er? Själv mår jag bra som vanligt haha. När jag var i köket och åt så tittade jag ut från fönstret och tänkte ''Efter nyår typ så kommer jag inte se den här gården på morgornarna längre eftersom att jag då inte är kvar här utan är utanför Stockholm och pluggar''. Det var faktiskt inte så kul och tänka på det. Men men, vad ska man göra? Vill man lyckas med livet så gör man ju allt för att lyckas. Jag har bestämt mig, jag ska inte jobba inom restaurangbranchen som många kurder gör utan jag ska ha ett riktigt jobb, ett jobb jag verkligen älskar, ett jobb jag vill gå till varje morgon jag vaknar och det ska jag lyckas med jag lovar :).

Aja nu ska jag inte babla så mycket för jag måste snart plugga. Vid ett tiden, tror jag, så ska jag, Cemil, Halil, Stefania och Christine gå på bio och titta på en film, vi har ännu inte bestämt vilken film vi ska titta på.

Har ni förslag på nån bra film som går på bio idag?

Kommentera

Så vi kommer vara där hela eftermiddag tror jag för vi kommer också äta efter bio. När vi väl ha gjort allt så som tittat på film, ätit och lite annat så kommer jag åka hem för att plugga. Anledningen till att jag måste plugga mycket nu är att på fredag och lördag kommer jag inte kunna plugga så mycket då jag kommer vara trött efter jobbet. Som ni vet är det ju halloween så på helgen kommer det bli mycket jobb faktiskt. Så bättre att jag pluggar nu mycket och pluggar istället mindre på helgen. Men vi får se hur det blir.
Nää, nu måste jag sluta och skriva. Vi ses senare, innan jag åker iaf :D.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 foo:

skriven



faee snacka inte skit om pizzabagare magi...fattar inte vrf alla e mot pizzabranchen..vadå ett riktigt jobb...jobb som jobb ekmek parası.d tack vare pizza många kurder har det bra...ok plugga d alltid bra men om du inte ska plugga så e pizza d bästa jobbet. d bara stressig wow big deal..mcdonalds e tusen ggr så värre än pizza..

dem som säger att pizza e skit..d dem som alldrig har jobbat någon annanstans än pizza..dom ser på andra o tror dem har e bäst men så ere inte..och personer som alldrig jobbar inom pizza lyssnar på dem som jobbar där som snackar skit...

3 elin roos:

skriven

2 !!

skriven

hahaha d sant det är typ alla kurder som jobbar med pizza:P