UFO

Allmänt
God morgon bloggen.

Idag är det torsdag och snart är höstlovet slut för många av er men för mig är det fortfarande ca 2 månader kvar haha. Vad jag saknar efter plugget, vill bara plugga vidare nu men jag får vänta några månader och det är i alla fall inte så långt kvar till januari :).
Idag har jag inte planerat att göra något speciellt förutom att börja läsa i omvårdnad boken för jag har nu i 3 dagar läst vård- och omsorgsarbetet. Jag hoppas verkligen att jag får MVG i dessa två ämnen men får jag inte det så hoppas jag då på VG :). Vill inte ha G då jag redan har G på båda haha.


Om jag säger att jag såg en UFO igår, skulle ni tro mig? Nej det tror jag inte haha. Men om jag hade en bild på det då, skulle ni tro då? Det tror jag inte heller. I aftonbladet har de nu i snart två veckor snackat mycket om UFO. De skrev för ca en vecka sen att NASA eller vad det var hade förut träffat UFO och dessutom spelade in det men att de inte berättade det till någon. Nu verkar det som om nån har avslöjat allt och aftonbladet slutar inte och skriva om det haha. Titta nyss in på aftonbladet och såg att de har lagt upp en ny videoklipp på UFO där en kille för en vecka sedan såg flygande tefat i Texas med blinkande ljus. Han var inte den enda som såg det utan fler andra personer har sett och nu tror de att det är UFO. Men vad ska man tro? Finns verkligen utomjordingar? Det är svårt och svara på den frågar tycker jag faktiskt. Ibland tänker jag om ifall de finns, vart hämtar de material o.s.v till att fixa tefatet? Det är en gåta som är svårt att lösa faktiskt tycker jag. Men jag tror typ 70% på UFO.

Tror du att det finns utomjordingar här på jorden?

Kommentera

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Fethi 19:

skriven

Bismillah hoppas inte

3 Anonym:

skriven

hahaahah Fethi 19 du ba

Bismillah hoppas inte



5 helin:

skriven

asså foo visst du dör för ibo!!:P

2 Anonym

skriven

hahaha ja tror inte dom finns de bara tidningarna som inte har bättre saker att skriva om så dom säger de finns utomjordingar...

4 foo

skriven

klart d inte finns ufo....70% hahahaha fae du e bara för mycket..durume ta çınga pee...am ta pani töxtör...70% asså fae..du vet att ja kommer driva om d här nu rätt länge 70%...nuxaş du e asså

6 foo

skriven

d klart hans röst ser till att ja glömmer allt..derdimin dermanı...ja sover me hans röst..o ja vaknar me hans röst fantastisk..om ja inte lyssnar på honom, min dag blir katastrof...ABSOLUT IBO PUNKT SLUT.