Farmakologi

Allmänt
EDIT: Ska gå och träna nu. Är hemma runt kl.19 så jag bloggar då. Vi ses...

Då var man äntligen hemma från skolan och det gick jättebra. Kursen är rätt intressant, läraren pratade mycket om vad vi sjuksköterskor ska göra när vi ger läkemedel till patienten, hur vi skriver in det i journalen och en massa annat. Dessa saker kommer vi redan göra på vår första praktik som vi har efter sommaren, så det ska bli kul :).
Vi fick dessutom titta på en kort klipp där de visar hur de gör läkemedel, vad de testar på innan den kan användas o.s.v. Men som sagt så är den här kursen, farmakologi, rätt intressant.
Jag bloggade inte på lunchen eftersom att jag inte hade tid. Jag gick istället till Sibylla och åt hamburgare med pomme och cola, otroligt gott. Skulle egentligen till McDonalds med Fille och Hanna men de orkade inte så då gick jag till Sibylla själv :).
Ska nu sitta och vila en stund och om ca halv timme ska jag till Fille och hämta mina grejer som jag glömde hos de igår och därefter ska jag till clas ohlson för att köpa en liten resväska. Har egentligen en resväska hemma men den är så stor och det är jobbigt och åka med den så jag behöver en mindre.

Men vi ses senare, måste snart iväg. Jag bloggar sen när jag har kommit hem från Fille samt efter att jag har varit i clas ohlson.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Har du facebook?

3 hazal:

skriven

va gott:)

2 amanda

skriven

svar: haha, jag vaknar alltid tidigt, och jag skulle ta bussen kvart i 10 i vilket fall som helst. jag skulle simma innan :) haha.

4 Dilan

skriven

Farmakologi är skön kurs, man lär sig massor faktiskt.