Snö

Allmänt
God kväll. Kom precis hem från Hanna och Filip. Kan berätta att fattiga riddaren, som Hanna bjöd, var otroligt gott. Det är andra gången i mitt liv jag äter det haha. Första gången var då när jag sov över Hanna och de efter att jag hade låst ut mig :). Jag vet inte riktigt hur man lagar fattiga riddare men Hanna har lovat att lära mig göra det. Hon ska dessutom lära mig att laga Tacos också, mums.
Måste bara säga att mina vänner är bara så söta och schyssta, speciellt Hanna och Fille. Man bara älskar och vara med de haha. Här får ni en bild på Hanna och Fille:

Ibland undrar jag om våren kommer nånsin ens komma till Sundsvall. Det är snart april och det finns fortfarande snö här i Sundsvall. I Stockholm skiner solen och det finns inte snö längre medan här så snöar det nästan varje dag :S. Börjar bli less på det här faktiskt.
När jag bodde i Stockholm så saknade man efter snö men här vill man bli av med det och saknar istället efter SOLEN. Men men, får väl hoppas att våren kommer snart till S-vall.
Den här bilden tog jag för 2 dagar sen och då såg det ut så här utanför Hanna och Fille's lägenhet:

Ska nu sitta och titta på TV en stund och därefter lägga mig. Börjar imon kl.10.15 så jag kommer blogga runt kl.9. Vi ses då =)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Nawal:

skriven

Fattiga riddare, vad är de för maträtt, berätta

3 Sara:

skriven

Åhhh, saknar!

2 Hanna

skriven

jag ska lära dig laga allt du vill hehe :D du är så söt, handlar och sen lämnar maten hos oss! du har alltid så bråttom när du ska hem att du glömmer allt annat viktigt runt omkring :p