Fyrverkeri

Allmänt
För en stund sedan, när jag satt vid datorn och surfade runt, hörde jag en ganska kraftig smäll. Jag orkade inte bry mig och satt kvar vid datorn. En minut efter hörde jag två smäll igen, fast inte så kraftiga. Då bestämde jag mig för att titta ut för att se vad det kan vara.
Jag öppnade fönstret och såg att de smäller fyrverkerier inne i stan. Jag tänkte ''Vafan, det är inte nyår än?'' men sen gick jag in på Stenstan's hemsida, och såg att det är ju skyltsöndag idag. Då har de en massa aktiviteter o.s.v som jag missa. Sen läste jag vidare och i slutet stod det ''Kvällen avslutas kl. 17.00 med ett sprakande fyrverkeri i hamnen för att inviga Julen i Stenstan!''. Så det var därför de smällde fyrverkerier idag ;).

Hann ta några bilder i alla fall:










Om en timme är det dags för EL CLASICO. Den här matchen har man gått och väntat på, jag Gud vet hur länge, så nu är det äntligen dags. För er som inte förstår så är det match mellan Barcelona och Real Madrid. Real är min favorit lag och därför hejar jag på de förstås. Sist de mötte varandra förlorade ju Real med 6-2 men nu får vi se hur denna match slutar.

Ska ner till ICA nu för att handla lite smått och gott till matchen, hehe. Vi får höras senare :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Melike:

skriven

oo va fint, jag älskar fyrverkerier, de är så fina o roliga att smälla också hehhe:D