Sundsvall åskan!

Allmänt
Vilket väder det var igår! Har aldrig varit med om en sån åskväder, aldrig i mitt liv. Det började med att jag satt vid datorn, som ligger vid fönstret, och det lät som om att något explodera och nån skrev utanför. Jag förstod inte vad det var då jag inte såg någonting men så började det plötsligt ösregna och då började åskan. Fifan vad det lät och höll på ett tag. Jag filmade åskan, har lagt upp den på facebook men kanske lägger jag upp det här också om jag orkar ladda upp det på youtube.
Såg på St.nu (Sundsvalls tidning) att det ca över 6000 hushåll som blev utan el, stackars de!

Däremot tycker jag så synd om de som gifte sig igår. Det var ett par som hade bröllopfest i en lokal precis här utanför. Elen gick ju bort i lokalen så de var ju utan el ett tag, så det var ju tråkigt. Jag hoppas i alla fall att det inte sker något sånt när jag gifter mig, jag ska ha en mysig, romantisk och trevlig bröllopsfest :).

Här får ni lite bilder från åskan igår här i Sundsvall, tagen från St.nu

Bild tagen av Roger Ankarberg


Bild tagen av Andreas Öberg

och så två bilder jag tog på bröllopsparet från fönstret :P

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Alma:

skriven

Hej! Jag läser själv till ssk, men har blivit så himla nojjig över allt prat ang stickskador på min skola..tänkte fråga dig om du är orolig över detta? Hur det är ute i praktiken, om det är stor risk för att just en stickskada kan inträffa? Många menar att det är stressen som gör att man kan råka sticka sig..jag går andra termin nu. bra blogg!! mvh