Bodypump Gold's Gym

Allmänt
Idag hände det inte så mycket på praktiken. Fick i alla fall ta några blodprov som gick galant. Ska se till att ta många blodprov under praktiken för när jag väl ska jobba på akuten under sommaren är det bra att man är ''expert'' på att ta blodprov.

Nu har jag varit på mitt första bodypump-pass. Filip lyckades övertala mig att följa med, han har tidigare försökt få mig hänga på men jag har alltid haft något annat för mig och på så sätt inte haft tid. Men idag visste han att jag hade tid då jag slutade tidigt idag och passet var inte förrän kl.19. Så jag kände att jag får väl testa det och se om det är något jag skulle kunna tänka mig fortsätta.

I början av passet kändes det bra och allt rullade på. Men tillslut var jag helt slut, började få ont i axeln att jag inte gjorde så mycket. När det var 10min kvar av passet gav jag tillslut upp. Orkade verkligen inte. Det vi tränade idag var ben, biceps, axel, bröst och magen. Just nu har jag träningsvärk i hela kroppen att jag inte ens kan stå på bena. Får se hur jag kommer vara på praktiken imorgon haha.
Sundsvall Gold's Gym

Sitter och tittar på Scary Movie 2 och väntar samtidigt på att maten ska bli klar. Skulle egentligen ha ätit för en timme sedan men hann inte för jag duscha, diska och så. Sen blir det väl tidig läggdags då det är praktik som vanligt. Efter praktiken ska jag städa hemma, ifall det finns något att städa. Eftersom på fredag åker jag till Stockholm :). Men men, vi hörs imon kväll!

Kommentera inlägget här: