God morgon!

Allmänt
Ny vecka, nya tag och nya möjligheter! Kommer bli en rolig och intressant vecka förhoppningsvis.

Veckan börjar med två föreläsningar på skolan idag. Första föreläsningen är det introduktion inför vårdcentralpraktiken. Så den kommer hålla på framtill lunchen. Därefter står det på schemat att det är nå seminarium och handledning vilket jag inte fattat vad vi ska ha seminarium på. Jag tror det gäller för några i klassen, men det ska jag kolla upp innan jag går hem från första föreläsning.

Efter skolan blir det att städa klart hela lägenheten. Började en bit igår men orkade senare inte, så idag måste jag göra det klart för sen kommer jag inte ha tid under veckan då jag kommer ha praktik. Min VCpraktik börjar imorgon. Har hört att, den vårdcentral jag ska vara på, är ett bra ställe och man lär sig mycket. Så jag hoppas att det är sant.

På fredag ska jag fara ner till Stockholm och blir kvar där över helgen. Ska bli skönt efter två veckor praktik och plugg. Behöver slappna av och det gör jag oftast när jag är i Stockholm. Så det är så veckan kommer se ut för mig. Och blogga gör jag som vanligt när jag har tid eller lust. Men vi får höras, måste iväg nu! Ha en trevlig dag alla!

Kommentera inlägget här: