Skottlossningar!

Allmänt
Jag är verkligen rädd för dagens samhälle, det händer för mycket! De senaste tiden har det skett för MÅNGA skottlossningar, just mot personen från Fittja. Det som känns tungt och skrämmande är att dessa tre senaste skottlossningar i Fittja, är personen jag känner. Jag har ingen bra relation till de men jag vet liksom vem de är och de vet vem jag är.
Jag vet inte riktigt varför det är så men det tyder på att det är alltid efter ett bråk eller något sånt så sker det här. Att få tag i vapen är tydligen inte svårt idag. För några veckor sedan sköt ju en 16åring en 18åring, att en 16 ÅRING kan få tag i vapen är ju helt sjukt!

Det är inte bara i Fittja det sker skottlossningar, utan det händer över hela Sverige dagligen. Men det jag menar är att det är sjukt att man kan få tag i vapen hur lätt som helst, oavsett hur gammal man är. Man hoppas förstås att det ska bli bättre, men frågan är HUR? Det här börjar bli för vanligt. Jag kan inte ens förstå hur man kan skjuta ner en annan, eller ens BRÅKA fysisk med någon. Jag har aldrig i mitt liv slagit någon och kommer aldrig göra det heller!

Anledningen till att jag skrev det här inlägget är för att jag precis fick veta att en kille från Fittja hade blivit skjuten för några timmar sedan och hans liv gick inte att rädda. Vila i frid O!


Foto: Pontus Altin

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Allt detta våld är ett resultat på ett samhälle som enbart bygger på ensamhet, rädsla och egocentriska gärningar. Människor mår dåligt och våld är ett sätt att få utlopp för att som förrsigår inombords. Vå kommer få se betydligt mer av detta i framtiden då vi går mot ett samhälle som saknar familjevärderingar, kärlek, hopp och respekt....