Tisdagen

Allmänt
Jag vet att ni vill ha mer bilder men som jag har sagt tidigare så ska jag försöka bli bättre på det. Glömmer oftast kameran hemma och mobilkameran duger inte så bra. Men ska se till att bli bättre!

Idag hade vi föreläsning om kvalitativ metod på både förmiddag och eftermiddag. Om det är intressant vet jag inte riktigt, jag sitter i alla fall på föreläsningen och verkligen lyssnar och antecknar. Så det verkar på något sätt intressant men i själva verket vet jag inte riktigt. Det är lite svårt att förstå då läraren verkar själv inte fatta vad hon pratar om. Läraren frågade oss skillnad mellan två olika begrepp och ville ha ett svar från oss. Ingen i klassen kunde svara för de inte fatta så vi fråga läraren istället, men hon själv kunde inte ens få fram svaret. Så ni kanske förstår nu varför det är lite svårt men jag biter ihop, får helt enkelt sitta nu ikväll och gå igenom anteckningarna och läsa från litteraturen. Annars har det gått bra i skolan idag.

Sitter just nu och gör inte så mycket. Har precis skrivit på anställningsavtalet och skickar iväg det senare när jag går till Clas Ohlson för att köpa lite grejer. Senare på kvällen, vid 19, är det planerad att jag, Malin och Diana ska träna. Blir nog bena vi kommer träna idag men jag vill träna triceps och biceps. Vi får se vad det blir, många timmar kvar till dess!


Måste bara säga att det har varit otrolig fint väder här i Sundsvall idag. Solen sken hela dagen tills nu vilket känns skönt. Hört att det snöar där nere i Stockholm just nu, jag hoppas bara att det inte kommer upp hit. För det finns tillräcklig med snö här som försöker försvinna. Håller tummarna i alla fall! :)



Nu måste jag iväg!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 asiyah:

skriven

Hej Ferhat!



Hur är de egentligen att arbeta som sjuksköterska? eller iaf. utbilda sig till en.? :)

2 Nawal

skriven

vart ska du jobba?