Jordens undergång

Allmänt
Det sägs att en ''profet'', vid namnet Harold Camping, från USA tros ha förutspått om att jorden ska gå under redan nu på lördag, 21 maj 2011, runt kl.18. Vad ska man tro? Han är seriös med det att han har gått ut i hela världen typ med budskapet. Han har t.o.m gjort en massa reklam skyltar och sånt som är upphängda runt om i USA. Själv tror jag förstås inte på det här, ingen vet när det är dags för domedagen förutom GUD!

Han har tydligen funnit att domedagen ska inträffa exakt 7000år efter att Noak seglade ut med arken. Så enligt han så har det gått 7000år nu på lördag, 21 maj.

De har i många år sagt att jorden ska gå under, exempel år 1993, 2000 och 2005. Men ändå står vi här levande. Jag tror inte heller att jorden kommer gå under 2012. Men man vet aldrig. Grejen är att folk blir bara rädda och därför lever annorlunda bara för att domedagen är på väg enligt några person. Jag tycker att man ska skippa det och fortsätta leva, när det väl händer så är det inget du kan göra åt. Du kan varken fly eller gömma dig från domedagen. Men det är Gud som vet när domedagen kommer!

Vad tror du? Kommer världen gå under redan nu på lördag? Eller den 21 december 2012?



Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Emelie:

skriven

Eftersom jag tror på naturvetenskapen så tror jag jorden kommer gå under när den eventuellt uppslukas av solen, krockar med någon komet eller något i den stilen som de tror kommer hända. Kan inte alla faror, men det är väl alltid snack om att vi kan krocka med en komet i alla fall eller att solen ska bli en röd jätte om 5 miljoner år :P

Jag tror inte på några religiösa anledningar, finns ju inga bevis utan bara teorier :)

3 Johanna:

skriven

jag tror ju att det kommer hända någon gång men inte nu på lördag eller nästa år. Har ju förutspått många gånger att det ska hända men inget hänt.

5 Lisa:

skriven

Men vafan! Du är högskoleutbildad, sluta snacka skit :P

7 eric KILLBLOGG!:

skriven

ne jag tror inte direkt att något ska hända på lördag, inte 2012 heller.

men någon gång kommer det hända något med jorden men inte just nu ;p

inte vad jag tror eller hoppas iaf ;)

9 Gabriella!:

skriven

Jag tror faktiskt inte att det kommer hända, det är inte sant, som du skrev i inlägget, dom har sagt flera gånger att jorden skulle gå under men.. har något hänt? nej, INGENTING har hänt, så nej, jag tror inte att jorden kommer gå under på lördag eller 2012...!

11 lien:

skriven

13 Madde♥:

skriven

Hej!



Jag tror inte att det blir Jordens undergång iår, jag tror när vi har dött ut!

15 Helena:

skriven

jorden kommer varken gå under på lördag eller 2012, utan när solen expanderat så pass mycket att det blir för varmt för liv att existera på jorden. Det är min åsikt i sådana här diskussioner :) Sen är det ju alltid intressant att se om det händer något 2012, men jag tror inte att det blir slutet.

17 emilis:

skriven

jag kan hålla medovanstående helena om allt.



som du skrev så börjar en del att leva annorlunda, vilket kan vara bra :)

2 Hanna Karhu

skriven

sv: Jag tror inte att det kommer att hända någonting. Jag är konfirmationsledare och är mycket inom kyrkan, men jag vet inte hur jag ska kunna tro på detta. Vad tror du kommer hända? :)

4 Åsa

skriven

Jag tror inte ett dugg på att jordens undergång kommer att ske nu på lördag eller 2012.

Tror dock att jorden någongång kommer att gå under.. men inte än på länge..



6 Anonym

skriven

Jag tror inte det kommer att hända nu på lördag... och inte 2012 heller...

8 Amanda

skriven

Alltså, det måste ju finnas veteskapliga bevis, ingen gubbe som bara tycker att det borde vara så, en gubbe som vill bli världskänd lixom.

2012 låter mer rimligt. Fast egentligt tror jag inte att jorden kommer gå under under våran livstid. Men visst kommer den dag nån gång.



Ps: har du sett filmen 2012? Hur slutade den i så fall? (jag såg aldrig slutet)

10 Miss T

skriven

Neej, jag tror inte på jordens undergång!! Man vill absolut inte att det ska hända, så jag tycker att alla ska lägga av med sådanna negativa tankar om det! Kom igen, tänk positivt nu! :O



:D

12 lienis

skriven

hey.

nä du, tror inte på något utav det. kan dock inte neka att jag trodde på 2012 för två år sen. men nu spelar det ingen roll längre, orkar inte lägga energi på att tänka på det så om vi dör så dör vi :D och that's it!

ha det!

14 Emma

skriven

Jorden kommer knappast att gå under på lördag. Om den nu någon gång ska gå under så är det iallafall för tidigt nu.

Om jorden gå under så är det inte nått man ska fundera på iallafall. Om jorden går under så dör ändå alla.

16 Bea

skriven

Jorden kommer inte gå under av "naturliga skäl" på väldigt lång tid. Däremot så påskyndar vi undergången pga att vi inte tar hand om vår planet, växthuseffekten och den misskötta sophanteringen är två av orsakerna som kan utplåna männskligheten på sikt.