S-HLR

Allmänt
God morgon! Vilken härlig dag det verkar vara idag...NOT! Kallt är det och snart kommer det nog snöa också. Kul med lite snö egentligen. Tycker det ska finnas snö när det är jul och nyår, sen kan det försvinna och solen får börja titta fram :).

Glömde berätta att jag i fredags fick en adventsljusstake och en chokladkalender, som jag kommer nog käka upp allt redan ikväll. Så i år kommer jag börja tända ett ljus i taget varje söndag fram till jul, kul! Jag saknar faktiskt jul, fastän att jag inte firar. Men det är inte så långt kvar ;)


I morse gjorde S-HLR test på nätet som vi student måste göra inför HLR utbildningen nästa vecka. Man ska först läsa i en bok och sedan göra testet. Men jag läste i somras inför akutjobbet så kunskap från det är fortfarande kvar. Gjorde provet ganska fort och det gick bra, blev godkänt och fick en intyg som jag ska ta med mig till HLR utbildningen. Nice! :)


Ikväll åker jag hem till Sundsvall, tar tåget 18 och framme runt 22. Känns skön att komma hem så tidigt för att hinna sova eftersom jag har praktik imorgon kl.7. Tråkigt att åka upp igen men det är inte så långt kvar till examen!! Aja, dags för frukost!

Kommentera inlägget här: