Ibiza 2011!

Allmänt
Tanken var att vi egentligen skulle bara åka till Barcelona i 5 dagar och chilla, tre dagar innan vi åkte till Barcelona bokade vi flygbiljett till ön, Ibiza, som också ligger i Spanien. Anledningen till att vi valde att åka dit också var för att se TIESTO som skulle uppträda, han är ju typ världens bästa DJ. Samtidigt tyckte vi att det skulle bli kul och åka till Ibiza då man har hört så mycket. Men jag kan berätta att vi inte tyckte om Ibiza, verkligen inte! Riktig party ställe men för äckliga människor där. Många som tar droger och en massa annat, så det enda som var rolig med Ibiza resan var Tiesto.

Vi var ganska tidigt på plats och då var vi i början ca 10 personer. Tiesto skulle inte uppträda förrän kl.2 och vi var där strax innan kl.00 då de öppnar klubben, Privilege club som är världens största club! Det var faktiskt jävligt coolt att vara där, det var ca 10.000 människor i stället. Skulle lätt kunna betala för att se Tiesto igen! Han kommer nu till Stockholm den 17 december, så jag har funderat på att gå dit då men vi får se...det är några månader dit ;).

Så jag rekommenderar er inte att åka till Ibiza för sol och bad, finns mycket bättre ställen. Vill du däremot festa så kanske det är nå ställe, men tänk då på vad det är för människor där! Här får ni nu en massa bilder :)


Mot Ibiza...



Ibiza ön!


Hotellet


Utsikten från hotellets balkong




Panorama bild, dag och kväll


Privilege club, worlds biggest club!
















Bye Ibiza!

Här ni också två klipp från TIESTO's club life




Som jag sa igår så har jag en massa bilder att jag inte kan lägga upp alla. Så därför kommer jag lägga upp några nya bilder då och då. Så hittills får ni nöja er med dessa bilder och klipp, fler kommer senare. DÄremot kommer många bilder att komma upp på facebook så småningom :).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Har du några förslag på ämne till examensarbete?

2 Anonym

skriven

jag vill också åka boooort!