Akuten

Allmänt
God kväll! Sitter här och dricker te samt äte solrosfrön...mm gott!! Gud vad livet är härligt :)

Har jobbat hela helgen och det har varit otroligt lugnt vilket jag tyckte att det var skönt efter att mina första tre arbetsdagar efter semestern var kaos. Men idag var det såklart inte lika lugn utan det var tvärtom, det var mycket patienter på neurologakuten än vad det var på medicinakuten. Jag är glad över att jag jobbade dag, för jag fick höra att det blev värre till kvällen. Stackars kvällspersonalen.

Imorgon är jag ledig och då ska jag bara njuta av dagen. Ska bl.a iväg och träna men också åka till min gamla skola, Tullinge Gymnasium, för att träffa mina gamla lärare. Har faktiskt sakna de, så jag hoppas de är i skolan imorgon när jag åker dit :).

Nu ska jag bara sitta och inte göra så mycket vid datorn... kanke se "Akuten" på SVTPLAY. En program där man följer arbetet på akuten på Kings College Hospital i London. Har hört att den ska vara bra, så vi får se om den är det :) Vi hörs!

 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Margareta Persson:

skriven

Hur är det att arbeta i grupp?Är det en positiv stämning?Hjälps man åt?Jag tror att det är svårt att som ny inom vården tackla de äldsta inom yrket,de som är gamla i gården,då de ant tror de vet bäst..Berätta.....Jag är nyfiken..Hoppas dock jag har fel..

3 Anonym:

skriven

Tack för din hjälp! Var på akuten för nån månad sen och det var du som bemötte oss på receptionen. Jag märkte att du var ny på stället och kände av ditt energi. Annars brukar det sitta trötta tanter som hän visar till ett annat rum. Du hade ett öga på mig hela dagen, kändes som om du kollade om jag mådde bra. Det kändes så tryggt då.. För jag var rädd. Tack för att ni rädda näsan :)

2 Margareta Persson

skriven

Jag hörde av en äldre ssk att då hon en gång gjorde praktik på ett sjukhus så lämnade hennes handledare henne ensam med alla patienterna o gick..... han undrade oxå om hon ingenting lärt sig på skolan...Usch huga.. hoppas jag får det bättre...... i a f så fick hon efter några veckor byta handledare... :)) Hoppas att grupparbeten i skolan kommer att gå bra..Jag är en person som eg gillar att jobba mera självständigt eg..