Inskolning snart...

Allmänt
Glömde faktiskt helt bort att jag skulle blogga i torsdags. Vet inte riktigt varför, jobbade iofs kväll och hade då annat för mig. Men nu har jag lite tid innan jag far iväg till jobbet för att jobba första natten den här veckan.

Det var länge sen sist vi hördes här på bloggen, typ 2 veckor sen. Under de två veckorna har det väl inte hänt så myket speciellt egentligen, förutom att jag har varit på arbetsintervju i torsdags då. Japp, det är sant. Nu undrar ni säkert om jag kommer sluta på akuten och mitt svar är såklart NEJ, kommer aldrig lämna akuten. Om jag nu lämnar Huddinge akuten så går jag vidare till en annan akutmottagning.
Men jag gick arbetsintervju för timanställningstjänst på Fittja vårdcentral. Vill testa och se hur det är att jobbat på vårdcentral, tror jag kommer gilla det. Så nu väntar jag bara att de ska höra av sig och berätta om jag får jobbet eller inte :).

Berättade för ett tag sedan att jag ska inskolas på infektionsakuten? Nu blir det inte så, pratade med cheferna och de tyckte att det var bättre att ta kirurg sidan då det är större klinik och bra att kunna. Så i mars får jag 5 dagars inskolningar på kirurgakuten. Jag har alltid velat jobba på kirurgen, sedan jag började så nu får jag äntligen gör det. Sen har jag bara infektion, ortoped och barn kvar. Ska bli sjukt kul!!! :)

Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram, heter FerhatRobin ;)
 
Har varit ledig i helgen och nu väntar två nattpass på mig innan jag är ledig två dagar igen. Sen blir det några kvällspass under helgen. Jobbar inte natt igen förrän om några veckor. Det är ganska skönt att jobba natt lite då och då. Får se hur dessa två nätter kommer se ut, förra veckan var det KAOS. Dålig med vårdplatser att patienterna fick ligga kvar på akuten. Ni som läser DN, Dagens nyheter, missade nog inte det. Det var sjukt jobbigt!!!

Aja, dags att hoppa i duschen och sedan göra sig i ordning för första nattpasset. Hoppas ni får en trevlig kväll samt bra start på veckan :).

FerhatRobin @ Instagram

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Hej Ferhat!
Vad tycker du är största utmaningen i arbetet som sjuksköterska? Vad är svårast?

3 Anonym:

skriven

jag har alltid velat se dig snacka osv, se dig live asså haha.. Kanske inte såg dig direkt live, men såg ändå några videon på dig.. :P

2 Anonym

skriven

Äntligen ett inlägg!! Skriv oftare.. Kolla vilken trogen läsare jag är haha kollar in bloggen hela tiden fastän du uppdaterar sällan :/

4 Anonym

skriven

Uppdateraaaaa :)