Influensa veckan!

Allmänt
Det var länge sen! God dag god dag, hoppas ni alla där ute mår bra. Jag mår som vanligt bra, men det gjorde jag inte förra veckan. För då log jag hemma med influensa, hade hög feber, illamående, ont i halsen och det värsta, HOSTA. J*vlar vad jag hosta, har fortfarande lite hosta kvar men bättre än hur det var förra veckan. Så nu har jag blivit sjuk och lär inte vara det igen förrän om några år....hoppas jag! :)

Har nu börjat jobba eller gå på introduktion på vårdcentralen. Har varit där hittills två gånger, första gång var det mottagning och igår var det telefonrådgivning. Var ganska kul och chill så att säga. Ska slutet av månaden på sista introduktion, tror jag, och sen blir det bara att ta extra pass och jobba. Är ganska läskigt och ta beslut om vad som ska göras, men man lär sig med tiden. Skönt att de har samma journalsystem som på akuten, så bara det underlättar mycket. Men skulle nog inte vela jobba där heltid, iaf inte förrän om många år. Nu när man är ung så lär man sig bäst på akuten.
 
Sitter vid telefonrådgivning
 
Harlem Shake´n som jag visade er på min blogg blev ganska "känd" att vi slut hamnade på DagensMedicin.se och jag blev även intervjuad för videon. Som tur sa cheferna inte så mycket, de tyckte både att det var roligt men också att det inte kanske var så lämpligt. Men vi gjorde det som sagt under natten då vi inte hade nå patienter. Det var i alla fall en rolig grej.
 
En akut Harlem shake
 
Igår var jag på en studentskiva, min kompis lillesyrra som ville att jag skulle komma. Var ganska kul men tråkig som jag är så satt jag bara där, tycker inte om att festa egentligen och inte heller dansa. Eller jo, bara på kurdiska bröllop kan jag dansa. Men vi hade det trevligt iaf, fick träffa Maria och Peter och umgås med de.
 
Rayan och Maria
 
Har en instagram konto för er som missat, där brukar jag uppdatera mer med bilder. Så skicka in där ibland, heter FerhatRobin :).
 
Idag är jag ledig och har faktiskt en massa grejer att göra. Så tänkte göra det och senare på kvällen ta det lugnt. Måste försöka vara uppe länge inatt eftersom att jag ska jobba natt imorgon. Jobbar natt hela helgen, ska bli skönt. Var ett tag sedan jag jobbade natt. Sist blev jag då sjuk när jag skulle jobba natt.
 
Nu blir det frukost för mig och sedan ut i solen, vi hörs! :)
 

Kommentera inlägget här: