1 maj

Allmänt
Om exakt 2 månader, 1 juli, börjar mitt första pass på nya jobbet. För er som har missat det så ska jag börja jobba på akutmottagningen på Danderyd sjukhus. Fanns några anledningar till varför jag valde att säga upp mig på Huddinge och gå vidare, bl.a var det lönen.

Är ganska nervös inför det nya jobbet. Igår fick jag hem schemat över hur jag ska jobba under sommaren. Helt okej schema, inget att klaga över men skulle gärna vela byta några kvällspass till dagpass. Tycker att jag har fått lite för många kvällspass. Får kanske ringa bemaningen imon och se om jag kan få till det


Får 2 veckors inskolning!

När jag ändå pratar om jobbet så kan jag berätta att jag kom med i Karolinskas egna tidning, "Karolina", angående Harlem Shake dansen vi gjorde på jobbet. Kul att det har blivit så stor snack om det. Var inte så länge sen vi var med i Dagens Medicin hemsida och även tidning.

Idag var det skönt och varmt väder ute att jag och två vänner gick till Liljeholmstorget och tog en fika. Var faktiskt skönt att bara sitta i solen och ta det lugnt. Vill bara ha mer sol och jag hoppas att det blir en bra sommar i år här i Sverige!!
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Det är bara 13:45-21:30 som räknas som kvällspass & sånna ska du ha minst 2 ggr/vecka. 11-20 & 10-21:30 räknas alltså inte som kvällspass.