Inspiration!

Allmänt
 
Sitter och läser era kommentarer samt mail och försöker svara på de så gott jag kan. Det är många olästa kan jag ju redan tala om! Men här är en kommentar som jag bara kände för att lägga upp och svara via inlägg!
 
Hej DB! Det värmde verkligen i hjärtat när jag läste din kommentar om hur jag och min blogg inspirerat dig. Det är just därför jag än idag, 7 år senare, fortsätter blogga och försöker inspirera alla ungdomar där ute.
 
Vet inte vad mer jag ska säga än att jag är så glad att det går bra för dig och grattis till att du har klarat första året på SSK utbildningen! Skulle gärna vara roligt om du uppdaterade mig om hur det går för dig senare och som du säger, vem vet så kanske vi möts i framtiden inom yrket! :)
 
Fortsätt kämpa och lycka till och även ni andra! Tack för att ni läser min blogg, det är ni som får bloggen att leva. Som jag alltid har sagt, det gäller att KÄMPA och ALDRIG ge upp!
 
Dags att gå ut och njuta av det fina vädret men vi ses ikväll och då ska jag berätta min första vecka på ambulansen. Sköt om er! :)

Kommentera inlägget här: