Inne på tredje veckan..

Allmänt
God kväll! Kom nyligen hem från en timmes promenad runt kvarteren och det var en härlig och skönt väder, bara 0 grader. Det har faktiskt inte varit mer än -8 grader här så det är varmare än i Stockholm, här klarar jag inte ens ha på mig min fjällräven då det är så varmt! 
 
 
Nu har jag bott här i Tromsö i exakt två veckor, det är faktiskt lite sjukt hur snabbt tiden har gått. Än trivs jag bra och det rullar på med jobbet på akutmottagningen. Har under denna veckan gått helt själv vilket har gått otroligt bra (Mas Sha Allah) och nu har jag även börjat på en ny avdelning, barnavdelningen. Hade min inskolning hela helgen och det är roligt på barn. Så från och med imon kommer jag börja ta extra pass på barnavdelningen, om det inte finns på akuten. 
Mitt mål är ju att jobba så mycket som möjligt nu under den perioden jag är här. Sen blir det att åka hem och börja jobba som vanligt igen. Tror att jag kommer komma tillbaka hit lite då och då, dels för att jobba men också träffa på släktingen som nyligen flyttat hit.
 
Så idag var alltså min sista inskolningsdag på barnavdelningen och det har som sagt gått bra. Efter jobbet åkte jag hem och fick besök av släktingen och hans kompis, som är kock i släktingens nya restaurang här i Tromsö. De började laga mat här och sjukt gott var det! Det han lagade var typ pasta med grädde, ytterfilé, paprika, champinjoner och kryddor. Bästa maten jag har ätit här i Tromsö hittills!!
 
 
Imorgon väntar ett kvällpass på akuten och jag ser framemot det! Blir troligen en lååång vecka om jag jobbar extra på helgen (är ledig egentligen) för då har jag jobbat i ca 12 dagar i streck!! Hade nog aldrig orkat jobba så mycket i Sverige men här gör man typ inget annat än att jobba.
 
 
 
Om exakt två veckor åker jag ner till Stockholm för att vara där nere i två veckor och göra en massa viktiga ärenden inför framtiden! Är verkligen nervös men samtidigt galet roligt, längtar till att kunna få berätta till er vad det handlar om men det får vi ta när det närmar sig...Man brukar säga "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"! 

Säger god fortsatt kväll från min del och vi hörs väl snart igen. Ta hand om varandra och glöm inte, spendera väl tiden med era nära och kära för rätt var det är så kan det vara försent! Sköt om er, ciao!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Dunya:

skriven

Ska du gifta dig eller ? :p

3 Dunya:

skriven

Förlovning kanske :))

5 Dunya:

skriven

Hayirlisi :)

2 Ferhat

skriven

SVAR Dunya: Haha nej inte giftermål, så fort ska det inte gå ;)

4 Ferhat

skriven

SVAR: Hahah, nej inte förlovning heller ;)