8 veckor...

Allmänt
Idag, söndag, är det exakt 8 veckor sedan (2 månader) jag flyttade hit till Tromsö. Jag kan inte riktigt fatta att tiden har gått så fort men samtidigt är jag tacksam för det då jag börjar sakna hem till alla mina nära och kära och staden, STOCKHOLM!
 
Sedan jag kom hit tillbaka från Stockholm, vilket var i fredags, har jag bara jobbat och inte haft nå ledig dag. Hade denna vecka tre nätter som gick jättebra, sista natten var sjukt lugnt att vi inte hade några patienter alls på hela natten. Slösade mina timmar på att se på Breaking bad och sedan lyckades jag somna en stund.
Skulle vara ledig nu i helgen men blev inte så, fick istället extra pass hela helgen och det är jag sjukt glad över haha. Jag vill jobba alla dagar som går så imorgon är jag inne på min 10:e pass i rad på akuten och fler dagar i rad ska det bli!!
 
Livet rullar annars på här i Tromsö, lyckats träffa en massa roliga och trevliga människor. Har även fått en ny rumskompis, mycket trevlig är hon, men hon blir kvar bara i 10 dagar så jag lär hinna få en rumskompis till innan jag flyttar tillbaka till Stockholm. På tal om det, så är det exakt två veckor kvar till att jag flyttar tillbaka och jag längtar. När jag flyttar tillbaka är det ytterliggare en vecka utbildning, denna gång i Eskilstuna, och veckan därpå ska jag och lillebrorsan resa utomlands i en vecka innan jag börjar på det nya jobbet!
 
Har äntligen skickat in skisset på den nya designen till bloggen, det är som sagt en vän som ska fixa det. Han var den som bl.a gjorde denna design och även den innan. Så han är grym och denna gång kommer designen verkligen visa att detta är en sjukvårdsblogg. Ser framemot till att designen blir kvar!!
 
Bjuder på några bilder
 
 
 
Tidigt på morgonen...
 
 
Höger bild: från gården, vänster bild: påväg hem från jobbet
 
Nu ska jag chilla en stund vid datorn och sedan blir det sängen. Börjar 14.30 imorgon så har sovmorgon men måste upp för att handla lite och laga middag. Men jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och hoppas ni får en bra start på den kommande veckan. Vi hörs snart igen! :)

Kommentera inlägget här: