31:a avslutas tävlingen!

Allmänt
Vill börja med att säga att tävlingen skjuts upp till slutet av oktober pga att jag har inte hunnit titta igenom alla kommentarer och sedan lotta fram en. Så ni som inte har deltagit i tävlingen här på bloggen har fortfarande chansen, klicka HÄR för att delta!

I helgen var jag uppe i Sundsvall och träffa Fille, Maria och de. Hade det sjukt trevligt och det var kul att träffa alla efter så många månader. Sov två nätter hos Fille och Lisa och en natt hos Maria och Peter :). Vädret var inte det bästa kan jag säga, kallt var det men inget snö. Får kanske snart åka upp dit igen :)


Mina inskolningar på medicinakuten är över och jag har redan jobbat några pass där och det har gått jättebra. Det är mycket intressant och roligt att vara på medicin. Nu gäller det bara att bli duktig inom medicin också innan man går vidare till nästa klinik vilket blir troligen infektion annars kirurgen :).

Annars rullar livet och träningen på. Tänkte åka iväg till Löplabbet imon för att köpa nya löparskor. Har varit i Stadium men de har så inkompetenta personal vad gäller löparskor. Så därför tänkte jag vända mig till löplabbet som ska vara experter på löparskor men billigt är det.

Nu måste jag sova för imorgon jobbar jag dagpass så ska vakna typ om ca 6 timmar. Så god natt, vi hörs! :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Bayramin mubarek olsuunn! :))

2 Linn

skriven

Börja på avd 66 infektion SÖS :)